به گزارش خبرنگار ایرنا، روحالله شکری چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگاران اظهار کرد: مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذایی ملزم به رعایت دستورالعملهای بهداشتی از جمله بهداشت فردی، بهداشت ساختمان و تجهیزات هستند.
وی افزود: در همین راستا ۲ باب نانوایی و نان فانتزی در آبادان به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی و مصرف جوش شیرین، پس از صدور اخطار بهداشتی، پلمب شدند و پرونده متخلفین بهداشتی برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارسال شد.
شکری بیان کرد: همچنین یک باب تالار به دلیل رعایت نکردن موازین بهداشتی، پس از صدور اخطار بهداشتی، پلمب شد و پرونده متخلف بهداشتی برای سیر مراحل قانونی به مراجع قضایی ارسال شد.
رییس مرکز بهداشت آبادان با اشاره به نقش و مشارکت مردم در نظارت بهداشتی در مراکز تهیه، توزیع و فروش مواد غذایی در سطح شهرستان آبادان تاکید کرد و گفت: مردم میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی موضوع را به شماره ۱۹۰ اطلاع رسانی نمایند و با قید فوریت با متصدیانی که نسبت به رعایت موازین بهداشتی بی توجه باشند، برخورد قانونی صورت گرفته و از ادامه فعالیت مراکز آنها جلوگیری میشود.
شهروندان آبادانی از ۱۰ مرکز شهری، ۱۱ مرکز روستایی، ۱۳ پایگاه بهداشتی و ۴۴ خانه بهداشت بهرهمند هستند.