به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از راه آهن جمهوری اسلامی ایران، "نوراله بیرانوند" افزود: قرارداد تامین مالی مربوطه بین راه آهن با بانک ملی ایران به عنوان بانک عامل منعقد شده است و بر اساس آگهی جذب سرمایه گذار که در رسانهها منتشر شده است، متقاضیان سرمایه گذاری میتوانند با ورود به تارنمای مربوطه به نشانی www.kat.mefa.ir تقاضای سرمایه گذاری خود را ثبت کنند.
وی با بیان اینکه این تسهیلات به شرکتهای سازنده، پیمانکاران و سرمایه گذاران بخش خصوصی قابل پرداخت است خاطرنشان کرد: خرید و بازسازی لکوموتیو، واگن مسافری، ماشین آلات ریلی و تامین تجهیزات مربوطه از سازندگان داخلی اولویتهای اصلی است که از طرف شرکت راه آهن تعیین شده است.
بیرانوند گفت: نرخ سود سالیانه تسهیلات حدود ۱۵ درصد و مجموع دوره استفاده و بازپرداخت آن ۵ سال است که میتواند شرایط مناسبی را برای تامین مالی پروژههای نوسازی ناوگان ریلی فراهم کند.
به گفته وی، شرکت راه آهن رایزنیهای لازم با بانک عامل را برای تسریع در فرآیند پرداخت و تسهیل تامین تضامین مورد نیاز انجام داده است.
معاون تامین سرمایه و اقتصاد حمل ونقل راهآهن تصریح کرد: با توجه به رویکرد مدیرعامل محترم راه آهن برای استفاده حداکثری از ظرفیت بخش خصوصی در سرمایه گذاری ریلی، رایزنیهای لازم با وزارت راه و شهرسازی و وزارت امور اقتصادی و دارایی به منظور افزایش سقف این نوع تسهیلات انجام شده که شرایط آن در مراحل بعد اعلام خواهد شد.
وی گفت: دفتر سرمایه گذاری راه آهن مشاوره لازم را در زمینه نحوه تهیه طرحهای توجیهی و بارگذاری تقاضاهای سرمایه گذاری به متقاضیان ارایه خواهد داد.
معاون راهآهن:
تسهیلات بانکی کم بهره به سرمایه گذاران حوزه حمل ونقل ریلی پرداخت میشود
معاون تامین سرمایه و اقتصاد حمل ونقل راه آهن گفت: شرکت راه آهن با هدف افزایش جذابیت سرمایه گذاری در چارچوب تبصره ۱۸ قانون بودجه سال۱۴۰۲، تسهیلات کم بهره به شرکتهای سازنده و خریداران ناوگان و ماشینآلات و تجهیزات زیربنایی پرداخت میکند.
صاحبخبر -
∎