شناسهٔ خبر: 70455360 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

سرپرست فرمانداری کاشان:

اشتغال بانوان، موجب توسعه اقتصادی و کاهش آسیب‌های اجتماعی می‌شود

سرپرست فرمانداری کاشان گفت: توسعه اشتغال پایدار برای بانوان علاوه بر توسعه اقتصادی و جذب منافع مالی برای هنرمندان صنایع‌دستی، عامل مؤثری برای کاهش آسیب‌های اجتماعی و استرس موجود در خانواده است.

صاحب‌خبر -

مجتبی راعی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: زنان کارآفرین در بسیاری از عرصه‌های ملی و بین‌المللی خوش درخشیده و در کنار تأمین معیشت خانواده با نگاهی به تأمین نیاز جامعه بشری در سطح جامعه اثرگذار بوده‌اند.

 وی افزود: ترویج مشاغل خانگی و عرضه محصولات هنرمندان صنایع دستی در قالب بازارچه مشخص به عنوان یک ظرفیت بالقوه در کمک به اقتصاد خانواده و جامعه حائز اهمیت است.

راعی با اشاره به اهمیت ایجاد نمایشگاه دائمی صنایع دستی بانوان، تصریح کرد: فرهنگسرای مهر، یکی از مکان‌های مناسب برای نمایش و عرضه محصولات تولیدی بانوان است که می‌تواند با همکاری شهرداری برای این منظور، مورد استفاده قرار گیرد.

سرپرست فرمانداری کاشان، گفت: مجوز ۲۹۵۰ شغل خانگی تاکنون در شهرستان کاشان صادر شده که ۶۳۸ مجوز مربوط به امسال بوده که در بیش از ۷۰۰ رسته شغلی مستقل و پشتیبان صادر شده است.

وی تأکید کرد: هدف از اجرای طرح مشاغل خانگی شناسایی و توانمندسازی علاقه‌مندان به کسب و کارهای خانگی و همچنین اتصال هنرمندان و کارآفرینان به بازار عرضه و کمک به رونق فروش و تولید است.

مسئول امور بانوان فرمانداری کاشان نیز به ایسنا گفت: نمایشگاه توانمندی‌های بانوان کاشان با ۳۴ غرفه صنایع‌دستی و مشاغل خانگی شامل مزون حجاب، تولیدات پوشاک، ویترای، شمع، جواهرات، مروارید بافی، حکاکی میوه، تولیدات قندونبات خانگی، خشکبار، تولیدات آرایشی ارگانیک، عروسک‌سازی از ۲۸ آذر به مدت چهار روز در فرهنگسرای مهر برپا شد.

نرجس قربانیان افزود: قانون مشاغل خانگی و ماده ۱۶ قانون بهبود کسب و کار، فرمانداری‌ها و شهرداری‌ها را مکلف به ایجاد بازارچه‌های موقت برای مشاغل خانگی کرده و پشتیبان‌های مشاغل خانگی می‌توانند یک روز در هفته محصولات خود را در این بازارچه‌ها عرضه کنند.

انتهای پیام