شناسهٔ خبر: 70452635 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: دفاع پرس | لینک خبر

فرمانده مرزبانی استان گلستان:

رشادت رزمندگان در کربلای چهار مقدمه‌ای شد تا عملیات کربلای پنج در تاریخ دفاع مقدس خودنمایی کند

«حاتمی» گفت: رشادت، مقاومت و ازخود گذشتگی نیرو‌های غواص ایرانی در عملیات کربلای چهار که تصرف جزایری همچون ام الرصاص را به دنبال داشت مقدمه‌ای شد تا عملیات کربلای ۵ در تاریخ دفاع مقدس خود نمایی کند.

صاحب‌خبر -

به گزارش دفاع‌‎پرس از گلستان، همزمان با ایام گرامیداشت عملیات کربلای چهار، جلسه روایت گویی دفاع مقدس با روایتگری سردار سرتیپ دوم ستاد «احمدر ضا حاتمی» فرمانده مرزبانی استان گلستان در سالن شهید خطیری مرزبانی استان گلستان برگزار شد.

رشادت رزمندگان در کربلای چهار مقدمه‌ای شد تا عملیات کربلای پنج در تاریخ دفاع مقدس خودنمایی کند

فرمانده مرزبانی استان گلستان در این جلسه ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای بزرگوار این عملیات اظهار داشت: رشادت، مقاومت و ازخود گذشتگی نیرو‌های غواص ایرانی در عملیات کربلای چهار که تصرف جزایری همچون ام الرصاص را به دنبال داشت مقدمه‌ای شد تا عملیات کربلای ۵ در تاریخ دفاع مقدس خود نمایی کند.
 
وی افزود: یکی از رویداد‌های مهم تاریخ هشت سال دفاع مقدس عملیات کربلای چهار است، عملیاتی که بعد از چندین ماه توسط فرماندهان طراحی و در سال ششم جنگ اجرا شد، اما اطلاعات، عملیات کربلای چهار توسط منافقین و ایالات متحده آمریکا در اختیار رژیم بعث عراق قرار گرفت و به همین علت به هدف نهایی خود که تهدید شهر بصره بود نرسید، اما جزایر تصرف شده در این عملیات باعث شد عملیات کربلای ۵ به موفقیت برسد.
 
سردار حاتمی خاطرنشان کرد: در عملیات کربلای چهار نخستین بار رزمندگان اسلام با گذشتن از دژ‌های محکم آبی دشمن وارد خشکی‌های کشور عراق شدند و خسارت‌های سنگینی را به دشمن تحمیل کردند، اما با توجه به این که کشور آمریکا اطلاعات ماهواره‌ای خودرا در اختیار فرماندهان رژیم بعث عراق قرار داده بود دشمن در حالت کمین و آماده باش قرار داشت که رزمندگان اسلام موج اول حمله را شروع کردند، اما آتش شدید دشمن و موانع وسیع ایجاد شده باعث شد اهداف نهایی عملیات کسب نشود و فقط مواضع تصرف شده در موج اول حمله مثل جزایر ام الرصاص، بوارین و... تثبت شود.
 
وی تصریح کرد: پس از اتمام عملیات کربلای چهار نیرو‌های دشمن بعد از این عملیات به مرخصی رفته و رزمندگان اسلام با تجدید روحیه بعد از ۱۶ روز، عملیات کربلای پنج را در همان منطقه آغاز کردند و توانستند به پیروزی برسند.
 
انتهای پیام /