به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، سجاد زودمهر دبیر اجرایی جایزه ملی سیاستگذاری در نشست خبری امروز، این جایزه را یکی از ابزارهای خانه اندیش ورزان دانست و گفت: اجرای این جایزه از سال ۹۸ به صورت آزمایشی کلید خورد و در طی آن ۵۰ پروژه از. ۲۵ اندیشکده دریافت و در نهایت ۵ طرح به عنوان طرح برتر مورد تقدیر قرار گرفتند.
وی طراحی الگوی چک، بررسی ابعاد و آثار مالیات بر ID سرمایه در بخش مسکن، مشاوره در راهبری پروژه شفافیت شورای شهر و شهرداری، طرح جامع مهارت آموزی سربازان و بررسی شکایت قوه قضاییه را از عناوین ۵ طرح برتر دوره آزمایشی این جایزه نام برد.
زودمهر، برگزاری رسمی این جایزه را از سال ۱۴۰۰ دانست و یادآور شد: در این دوره ۲۵۳ طرح از سوی ۵۲ اندیشکده ارسال شد که ۱۶ طرح به مرحله دوم راه یافتند و در نهایت ۵ طرح، در لیست برترینها قرار گرفت.
دبیر اجرایی جایزه ملی سیاستگذاری با بیان اینکه در دومین دوره این جایزه ۹۰۰ طرح ارسال شد گفت: در این دوره ۵۰۸ طرح شایستگی لازم برای حضور در این جایزه داشتند که از این تعداد ۱۶ طرح به مرحله دوم راه یافتند.
به گفته زودمهر در این دوره بخش ویژه اندیشکده نوپا به این جایزه اضافه شد.
وی با تاکید بر اینکه برترینهای این دوره در روز ۱۰ دی اعلام میشود خاطر نشان کرد: در این دوره ۵ طرح برگزیده میشود و به هر برگزیده مبلغ ۱۰۰ میلیون تومان اعطا میشود ضمن آنکه از سوی بنیاد ملی نخبگان جز نخبگان قرار خواهند گرفت.
دبیر اجرایی جایزه ملی سیاست گذاری خبر داد:
شرکت ۵۰۸ طرح ارسالی به جایزه سیاست گذاری در فرایند داوری /مراسم اختتامیه ۱۰ دی برگزار میشود
زودمهر با اشاره به برگزاری این رویداد در سال جاری گفت: این رویداد در روز ۱۰ دی در حوزه هنری برگزار میشود. در این دوره ۱۶ طرح شایسته تقدیر برگزیده شدند.
صاحبخبر -
∎