سرهنگ عبدالحسین زارع در گفتوگو با خبرنگار تسنیم در کرمانشاه، با اشاره به بالا بودن میزان حوادث برون شهری و گلایهمندی شهروندان، گفت: تمام موارد را بررسی کرده و متوجه شدیم که غالب حوادث به عجله و شتاب و سرعتهای غیرمجاز برمیگردد و در چنین شرایطی که هوا مهآلود بوده انتظار داریم که رانندگان با سرعت کنترل شده حرکت کنند.
وی با بیان اینکه 75 تا 80 درصد تصادفات اخیر مربوط به سرعتهای غیرمطمئن و غیرمجاز بوده است عنوان کرد: از 20 آذر تا 20 اسفند ماه همراه داشتن زنجیرچرخ در جادهها الزامی شده است و با افرادی که زنجیر چرخ همراه ندارند، برخورد میشود.
رئیس پلیس راه استان کرمانشاه بیان کرد: 10 کیلومتر بر ساعت نسبت به استانهای دیگر افزایش سرعت داریم که این موضوع نیازمند پیگیری جدی بوده زیرا با روشهای سنتی کاملاً برطرف نمیشود و نیازمند به کارگیری سیستم هوشمند است.
زارع گفت: از استاندار و مسئولان استان خواستار نصب و استقرار سامانههای کنترل تخلف هستیم که تأثیر بسیار خوبی در پیشگیری از حوادث دارد.
وی بیان کرد: در سطح استان 19 نقطه حادثه خیز وجود دارد که 11 مورد آن رفع شده و هشت نقطه دیگر نیز به صورت اورژانسی در حال اصلاح است و رفع آنها در افزایش ضریب ایمنی راهها در تصادفات جادهای نقش بسزایی دارد.
رئیس پلیس راه استان کرمانشاه عنوان کرد: نقاط حادثهخیز با ذکر آدرس به عوامل راهداری ابلاغ شده و اکنون پای کار هستند اما تا رسیدن به نقطه مطلوب فاصله داریم.
زارع افزود: چنانچه نقطه حادثهخیزی در سطح استان مشاهده شود که ما متوجه آن نشده باشیم شهروندان میتوانند با شماره 110 و یا 141 تماس بگیرند که این موضوع پیگیری شود.
وی با اشاره به اینکه یکی از جادههای خطرناک کرمانشاه محور اسلامآبادغرب به گیلانغرب بود که به دلیل پرپیچ و خم بودن این جاده به پیچ مرگ معروف بود گفت: اکنون این نقطه حادثهخیز اصلاح شده و دیگر حادثهای در این نقطه نخواهیم داشت.
رئیس پلیس راه استان کرمانشاه افزود: با توجه به اینکه محور اورامانات کوهستانی بوده و یک پروژه زمانبر است، گاهی در زمستان شرایط جوی اجازه ادامه پروژه را نمیدهد و به سرانجام رساندن این پروژه زمانبر خواهد بود.
انتهای پیام/
∎