فیلمسازان زیادی از «انجمن سینمای جوان» پا به عرصه فیلمسازی گذاشته و جزو بهترین فیلمسازان ایران شده و در سطح جهان هم شناخته شدهاند.
با تغییر دولت و تغییر مدیریت در دولت سیزدهم و روی کار آمدن مدیران جوان و جدید این انجمن، این انتظار نمیرفت که پس از ۳ سال، انجمن تا این اندازه با تغییر رویکرد و دستاورد مواجه شود و بتواند حاشیههای انجمن را تا حد زیادی جمع کند.
در دولت سیزدهم و در دوران مدیریت «انجمن سینمای جوان» مشکلاتی هم وجود داشت که بارزترین آنها عدم ارتباط درست و تعامل با رسانهها در سال آخر مدیریتشان بود. جایی که رسانهها ارتباط مستقیم خود را با مدیر این انجمن از دست داده و هر رسانه که انتقادی میکرد، از دایره خبررسانی انجمن خارج شده و برای دریافت اخبار «انجمن سینمای جوان» با چالش و مشکل مواجه میشد.
اما بزرگترین دستاورد «انجمن سینمای جوان» در ۳ سال گذشته تنوع ژانر و حمایت و بها دادن به فیلمهایی بود که در ژانر ساخته میشدند. نمونه مصداقی این موضوع فیلم جشن هنر در چهلمین دوره از جشنواره فیلم کوتاه تهران بود که توانست جایزه بهترین فیلم از نگاه مخاطبان را نیز کسب کند. فیلمی در ژانر کمدی که به خوبی توانست با مخاطبان ارتباط برقرار کرده و در جمع نخبگانی فیلمسازان جوان، جایزه معتبری را از آن خود کند.
بها دادن به دفاتر شهرستان و فیلمسازان شهرستانی هم از دیگر رویکردهای درست انجمن سینمای جوانان ایران در سالهای گذشته بود.
و اما امروز و بعد از هفتهها گمانهزنی رسانهای بهروز شعیبی فیلمساز جوان کشورمان به عنوان مدیرعامل جدید «انجمن سینمای جوان» در دولت چهاردهم معرفی شد.
اینکه یک فیلمساز نسبتا موفق و بازیگر جوان تا چه اندازه میتواند در عرصه مدیریت موفق باشد، باید به زمان سپرد و آینده مشخص خواهد کرد که بهروز شعیبی تا چه اندازه میتواند در عرصه مدیریت آن هم مدیریت «انجمن سینمای جوان» موفق عمل کند.
بهروز شعیبی به خوبی به چارچوبهای سینمای ایران آشنایی دارد و خود جزو فیلمسازانی است که از شهرستان رشد کرده و توانسته نامی برای خود در سینمای ایران دست و پا کند.
حال که شعار تمام ارکان سینما از حقیقت تا فیلم کوتاه و حتی حوزه هنری و سازمان اوج، حمایت و زمینهسازی برای جوانان مستعد در شهرستان هاست، باید منتظر بود تا شعیبی هم در این مسیر گام برداشته و با بها دادن به فیلمسازان جوان شهرستانی باعث شکوفایی این جوانان در عرصه فیلمسازی شود.
انجمن سینمای جوان محل تربیت فیلمسازان و به نوعی آموزش و پرورش سینمای ایران است.
انجمن با داشتن دفاتر زیاد در سطح کشور میتواند یکی از قطبهای پرورش و تربیت فیلمسازانی باشد که چون گذشته میتوانند باعث افتخار آفرینی برای ایران اسلامی باشند.
«انجمن سینمای جوان» نباید دستخوش بازیهای جناحی و باندها شود و فقط باید رسالت هنری خود را انجام دهد. انجمن زمینه ساز پرورش فیلمسازانی است که با وجود استعداد تابهحال دیده نشدهاند و باید این زمینه را برای آنها فراهم کند تا بتوانند استعداد و هنر خود را بروز و ظهور دهند.
برای بهروز شعیبی به عنوان یک فیلمساز سینماشناس آرزوی موفقیت داریم و امیدواریم که در دوران مدیریت او فیلمسازان قابلی به سینمای ایران معرفی شده و او بتواند در عرصه سینما و هنر استعدادیابی کند.
انتهای پیام/