به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، مراسم آئین امضای تفاهم نامههای شرکت مخابرات ایران با حضور سیدستار هاشمی، وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، مهندس محمد جعفرپور، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران و مدیران عامل اپراتورهای ارتباطی در دومین روز از نمایشگاه تلکام برگزار شد.
جعفرپور، مدیرعامل شرکت مخابرات ایران در این مراسم اظهار کرد: یک میلیون اتصال فیبرنوری منازل و کسب و کارها را هدف گذاری و برنامه ریزی کرده ایم که منابع خود را مانند حوضچهها در اختیار سایر حوزهها قرار دهیم و مشارکتهایی با شرکتهای ایرانسل، صبانت، نداگستر، رایتل و مبین نت خواهیم داشت تا منابع خود را به اشتراک بگذاریم که انشالله در این همکاری اتقاقات خوبی رخ خواهد داد.
وی، ادامه داد: سعی کردیم از توانمندی شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنتی که از پروانه رگولاتوری برخوردار هستند، در حوزه برقراری ارتباط فیبرنوری استفاده کنیم و ۱۶ قرارداد بین شرکت مخابرات ایران و شرکتهای Servco منعقد خواهد شد تا بدین صورت در حوزه توسعه فیبرنوری همکاری داشته باشیم.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، خاطرنشان کرد: تفاهم نامهها در راستای به اشتراک گذاری زیرساختهای مراکز داده است و در همین جهت از ابر مخابرات ایران رونمایی خواهیم کرد؛ ابر مخابرات به نام ابرما در اختیار کاربران قرار میگیرد؛ توسعه پلتفرمهای ابری در راستای استفاده بهینه از منابع است تا در کنار فیبرنوری سرویسهای دیگری نیز ارائه کنیم.
وی، تاکید کرد: مهمترین نکته ابرما توزیع شدگی قابل توجهی است که در مراکز مخابراتی وجود دارد؛ بیش از ۱۱ هزار مرکز مخابراتی داریم که دو هزار مرکز شهری هستند.
جعفرپور، اظهار کرد: در ابرما دو سرویس ارائه میدهیم که تاکنون در کشور نداشته ایم، یکی از این سرویسها GPU As a service است که نیاز شرکتهای استارتاپها و شرکتهای دانش بنیان است.
وی، اشاره کرد: سرویس بعدی گیمینگ است که بستری برای بازیهایی است که منابع عظیمی نیاز دارند و کاربران میتوانند با تلویزیون و اینترنت معمولی به بازی بپردازند، برخی از این بازیها تا ۵۰۰ میلیون تومان هزینه بر بودند.
جعفرپور، گفت: رویکرد نهایی ما با توسعه فیبرنوری در زیرساختهای ارتباطی، رویکرد هوش مصنوعی است و برای توسعه این فناوری نیاز به ارتباطات قوی داریم و لازمه آن توسعه است.
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، توضیح داد: حداکثر طی شش ماه آینده هوش مصنوعی مخابرات را هم ارائه کنیم.
ارائه هوش مصنوعی مخابرات تا ۶ ماه آینده
مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، گفت: از توانمندی شرکتهای ارائه دهنده خدمات اینترنتی که از پروانه رگولاتوری برخوردار هستند، در حوزه برقراری ارتباط فیبرنوری استفاده کنیم و ۱۶ قرارداد بین شرکت مخابرات ایران و این شرکتها منعقد خواهد شد تا بدین صورت در حوزه توسعه فیبرنوری همکاری داشته باشیم.
صاحبخبر -
∎