شناسهٔ خبر: 70429437 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

بیشترین سرچ گوگل در ایران سال ۱۴۰۳ چه بود؟ - اکونیوز

اقتصاد ایران: گوگل هرساله از جستجوی کاربران خود لیستی منتشر می‌کند که در این لیست، بیشترین جستجوهای google به تفکیک دسته‌ی موضوعی و کشور قابل ملاحظه است.

صاحب‌خبر -
- اخبار اجتماعی -

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم، گوگل هرساله از جستجوی کاربران خود لیستی منتشر می‌کند؛ که در این لیست، بیشترین جستجوهای google به تفکیک دسته‌ی موضوعی و کشور قابل ملاحظه است. این موتور جستجوی عمومی به‌عنوان بزرگ‌ترین موتور جستجوی جهان، برای همگان اهمیت بالایی دارد. اما باتوجه به محدودیت‌هایی که گوگل در ایران لحاظ کرده است، به گزارش مستقیم نمی‌پردازد.

قطعاً، موتور جستجوی گوگل (google) یکی از پرکاربردترین موتور جستجوی در دسترس ایرانیان است. مرکز اطلاعات علمی جهاددانشگاهی (SID) با نزدیک شدن به اتمام سال 2024 میلادی به پرتکرارترین کوئری جستجو شده‌ی ایرانیان درسال 2024 پرداخته است. این جستجوها در دسته‌ی عمومی است و باتوجه به عدم شناسایی مناسب زبان فارسی توسط گوگل، بیشترین سرچ google در ایران در گروه‌های دیگر ارائه نخواهد شد.

بیشترین سرچ گوگل در ایران درسال 1403

تقویم 1403، آهنگ زنگ بزن آمبولانس، جام ملت‌های آسیا، مای مدیو و mymedu به‌ترتیب بیشترین عبارات جستجو شده ایرانیان درسال 1403 (2024 میلادی) هستند.

سایت مای مدیو (سایت پنجره واحد خدمات الکترونیک وزارت آموزش و پرورش)، علی کامیکس (استریمر آپارات و یوتیوب فارسی)، عمو امیر (استریمر آپارات)، شبکه خبر، تاوبیو (متن، موزیک، ویدئو و عکس)، ماز (آزمون و کلاس آنلاین)، آب وهوا، نوبیتکس (صرافی آنلاین)، دیلیت اکانت تلگرام و ایتا وب، به‌ترتیب در بین ششمین تا پانزدهمین عبارات سرچ شده ایرانیان درسال 2024 هستند. در این بین جهاددانشگاهی، شانزدهمین کلمه جستجو شده در میان بیشترین سرچ گوگل ایرانیان است.

با وجود اینکه بیشتر کلمات جستجو شده‌ی ایرانیان از نوع موسیقی، اشخاص و سایت‌ها با موضوعات خاص هستند، آموزش و پرورش و جهاددانشگاهی به‌عنوان دو مجموعه که جنبه علمی و آموزشی در فعالیت‌های آنها پررنگ است، مورد توجه هستند. جهاددانشگاهی (acecr) یک سازمان عمومی غیردولتی است که در تاریخ 11/09/1365 افتتاح شده و طبق اساسنامه‌ی آن، دو وظیفه‌ی تحقیقات علمی و فعالیت‌های فرهنگی را برعهده دارد. به‌نظر می‌رسد حضور پررنگ برخی از مجموعه‌های وابسته به جهاددانشگاهی از قبیل خبرگزاری ایسنا (ISNA)، مرکز اطلاعات علمی جهاددانشگاهی (SID)، خبرگزاری بین‌المللی قرآن (IQNA) و ... و همچنین برخی خدمات پرمخاطب این نهاد از قبیل خدمات پزشکی، علت جستجوی بالای نام جهاددانشگاهی در موتور جستجوی گوگل است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها: