شناسهٔ خبر: 70427882 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

۲۵۰۰ لیتر الکل غیرمجاز از نیسان عبوری در سمنان کشف شد

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی سمنان از کشف دو هزار لیتر الکل غیر مجاز داخل نیسان عبوری در محور مواصلاتی سمنان خبر داد و گفت: خودروی مذکور توقیف و راننده دستگیر شد.

صاحب‌خبر -

جوان آنلاین: حمید رضا حافظی غروب دوشنبه در گفتگو با خبرنگاران به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی سمنان بابیان اینکه پلیس آگاهی استان به یک نیسان مشکوک شد، ابراز داشت: این خودرو حاوی دو هزار و ۵۰۰ لیتر الکل غیر مجاز بود.

به گزارش مهر، وی با بیان اینکه با همکاری معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی سمنان این میان توقیف شد، افزود: از خودرو بازرسی و مشخص شد الکل‌ها فاقد اطلاعات و غیر مجاز هستند.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی سمنان بابیان اینکه نیسان با استفاده از شرایط جوی و تاریکی هوا قصد عبور را داشت، بیان کرد: خودرو توقیف و راننده دستگیر شد.

حافظی تصریح کرد: با هماهنگی مسئول قضائی کشیک تمامی الکل‌ها ضبط و پرونده برای متهم تشکیل و به مراجع مربوط ارجاع داده شد.

وی افزود: با توجه به اینکه اهمیت سلامت لذا برای ارتقا آن در جامعه تمامی تلاش خود را به کار خواهیم بست.

برچسب‌ها: