طاهر یوسفیامیری امروز (دوشنبه سوم دی ماه) در اختتامیه سیزدهمین دوره مسابقات ملی مناظرات دانشجویان ایران در زنجان، با بیان اینکه این مناظرات را نقطه شروعی میدانیم برای افزایش همدلی بین طیفهای مختلف جامعه دانشگاهی، اظهار کرد: محیط دانشگاه محیطی است که حساسیت آن نسبت به اتفاقاتی که در جامعه رخ میدهد، بالاترین سطح را دارد.
وی بیان کرد: حقیقتطلبی و پرسشگری از مسائلی است که جایگاه بسیار بالایی در دانشگاهها دارد.
رئیس جهاد دانشگاهی استان زنجان با بیان اینکه امیدواریم فضای همدلی و کنار هم زیستن اقشار مختلف جامعه در دانشگاهها را در سطح جامعه نیز شاهد باشیم، ادامه داد: در کنار هم میتوانیم یک مجموعه کلان را بسازیم نه اینکه دنبال حذف یکدیگر و تکصدایی باشیم.
یوسفیامیری با توضیح اینکه اگر خودمان نسبت به موضوعی علاقه و اعتقاد داریم باید اعتقادمان را درست بسنجیم، اضافه کرد: باید پیششرطهای مسئله را بدانیم و نسبت به موضوع آگاهی کامل پیدا کنیم تا در انتخابهایمان به بهترین شکل اقدام کنیم.
رئیس جهاد دانشگاهی استان زنجان با بیان اینکه در این دوره از مناظرات مشابه دورههای گذشته شاهد استقبال خوب دانشجویان از همه دانشگاههای استان بودیم، اظهار کرد: حدود ۱۶۰ نفر دانشجو در تیمهای مختلف در این دوره شرکت کردند که امیدواریم در مرحله کشوری نیز شاهد برگزیده شدن تیمها باشیم.
در ادامه این مراسم، رئیس دانشگاه زنجان با بیان اینکه محیط دانشگاه محیط فهم، علم، دانش،منطق و ارتباط اجتماعی است، اظهار کرد: در این محیط میتوانیم حرفهایمان را بزنیم و از ادله خود دفاع کنیم.
وی با تاکید بر ضرورت تداوم برگزاری چنین رویدادها و مسابقاتی، بیان کرد: برکت این نوع مسابقات و اجتماعات میتواند این باشد که افراد با منطق از ادله خود دفاع کنند.
جلال بازرگان با توضیح اینکه در مباحثه یادگیری افزایش مییابد، ادامه داد: نوع مباحثه و آموزشی که در حوزههای علمیه داریم یکی از بهترین روشهای آموزشی است.
به گزارش ایسنا در این مراسم بعد از برگزاری مسابقات فینال تیم هرمس از دانشگاه زنجان به مقام اول رسید. تیم فریاد از دانشگاه زنجان دوم شد و تیم دارای دادگر از دانشگاه پیام نور به مقام سوم رسید. همچنین تیم پیشرو از دانشگاه پیام نور زنجان بهعنوان تیم اخلاق برگزیده شد.
انتهای پیام