شناسهٔ خبر: 70425984 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

تازه‌های صداوسیما؛

پخش «سلطان» به یاد ژاله علو و اتمام نگارش فیلمنامه «گاندو ۳»

تهران- ایرنا- اتمام نگارش فیلمنامه «گاندو ۳»، پخش فیلم «سلطان» به یاد ژاله علو، حضور معاون صدای رسانه ملی در واحد ارتباط با مخاطبان ۱۶۲ و پخش «سرباز حاج قاسم» از شبکه افق از جمله مهم‌ترین اخبار امروز رادیو و تلویزیون است.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایرنا از موسسه فرهنگی هنری اندیشه شهید آوینی، فصل سوم سریال «گاندو» با اتمام نگارش فیلمنامه وارد مرحله پیش تولید شد.

فصل سوم سریال «گاندو» وارد مرحله پیش تولید شد. این سریال با انتخاب عوامل به زودی تولید می‌شود.

فصل سوم «گاندو» در ادامه دو فصل پیشین، به پرونده‌ای ویژه خواهد پرداخت.

سریال «گاندو» در ژانر امنیتی و اکشن محصول موسسه فرهنگی و هنری اندیشه شهید آوینی است که فصل اول آن در سال ۱۳۹۸ و فصل دوم آن ‌نیز در سال ۱۴۰۰ پخش و با استقبال مخاطبان روبه‌رو شد.

پخش فیلم «سلطان» به یاد بانوی فقید سینمای ایران

شبکه نمایش سیما به مناسبت درگذشت هنرمند فقید ژاله علو، فیلم سینمایی «سلطان» به کارگردانی مسعود کیمیایی را پخش می کند.

فیلم سینمایی «سلطان» به کارگردانی و نویسندگی مسعود کیمیایی، امشب دوشنبه ۳ دی ماه ساعت ۲۱:۰۰ روی آنتن می رود.

فریبرز عرب‌نیا، هدیه تهرانی، حسن جوهرچی، پولاد کیمیایی، مهدی خیامی، کیانوش گرامی، زنده یاد ژاله علو، زنده یاد پروین سلیمانی، رضا کیانیان و داوود امجد در این فیلم به ایفای نقش پرداخته اند.

در خلاصه این فیلم آمده است: «سلطان» کیف دستی مریم را از او می‌دزدد. مریم که در کیفش اسناد مهمی داشته، سخت به دنبال آن می‌گردد و نهایتاً سلطان را پیدا می‌کند. عشقی که بین این دو شخصیت به وجود می‌آید سرنوشت آن دو را به راهی جدید می‌برد.

فیلم «سلطان»، فردا ۴ دی ماه در دو نوبت، ساعت ۷ صبح و ۱۳ از شبکه نمایش بازپخش خواهد شد.

ژاله علو، شاعر، گوینده رادیو، صداپیشه و هنرپیشه تئاتر، سینما و تلویزیون ظهر امروز سوم دی در ۹۷ سالگی درگذشت. وی از پیشکسوتان عرصه بازیگری و گویندگی بود. او از برگزیدگان هشتمین همایش چهره‌های ماندگار در سال ۱۳۸۹ نیز بود.

شبکه نمایش سیما درگذشت هنرمند توانمند و پیشکسوت عرصه بازیگری و صداپیشگی را به مردم هنردوست ایران تسلیت می گوید.

«سرباز حاج قاسم» در شبکه افق

مستند مسابقه «سرباز حاج قاسم» به منظور شناخت خصلت‌ها و ویژگی‌های حاج قاسم، از شنبه تا پنج شنبه، هر شب ساعت ساعت ۲۳:۴۵ از شبکه افق پخش می‌شود.

در مسابقه «سرباز حاج قاسم» دوازده شرکت کننده از شهر کرمان گردهم جمع شده‌اند تا هم قدم با سربازان دلیر اسلام رسم پایداری، مقاومت و ایثار را بیاموزند و یاد بگیرند نخستین درس مکتب حاج قاسم، انجام کار گروهی و دوری از تکبر و همچنین تفکر فردی است.

این مسابقه در ۲۶ قسمت ۳۵ دقیقه‌ای تولید شده است و شرکت‌کنندگان در مسابقه بعد از فراخوان و انجام مصاحبه و سنجش آمادگی بدنی از بین ۱۵۰ نفر داوطلب از گردان‌های مختلف بسیج استان کرمان انتخاب شده‌اند.

پخش «سلطان» به یاد ژاله علو و اتمام نگارش فیلمنامه «گاندو ۳»

فاز اول مسابقه در ۹ آیتم و در استان کرمان تولید شده و ۱۶ آیتم نهایی مسابقه از جمله زندگی در شرایط سخت، تاخت به ساحل، عملیات آبی و خاکی، سرعت تسخیر و انهدام مواضع دشمن، تیراندازی از قایق به ساحل و مسابقه ناوبری، در جزیره فارور خلیج فارس فیلمبرداری می‌شود.

از آنجایی که در این مسابقه از مهمات واقعی برای انجام مراحل مختلف مسابقه بهره گرفته شده است، تمام مراحل مسابقه توسط مربیان و کارشناسان نظامی نیروی دریایی سپاه داوری می‌شود.

گروه سازنده مسابقه شامل ۱۵ نفر از عوامل فنی است که با ۱۰ دوربین و وسائل مختلف حرکتی از جمله تجهیزات تصویربرداری در ارتفاع، زیر آب و شرایط سخت تصویرداری شده است.

مسابقه «سرباز حاج قاسم» هر شب ساعت ۲۳:۴۵ از شبکه افق پخش می شود.

پرونده مسکن روی میز «زمانه»

برنامه «زمانه» دوشنبه ۳ دی ماه با عنوان «خانه دار شدن، چه کسی مسئول است؟» حوالی ساعت ۲۳:۱۵ روانه آنتن شبکه دو می‌شود.

از آنجا که مسکن همچنان به عنوان یکی از دغدغه‌های اصلی مردم شناخته می‌شود، و بسیاری از مردم برای خرید و یا اجاره مسکن با چالش‌های زیادی مواجه هستند، برنامه زمانه به میزبانی امین سلیمی با عنوان «خانه دار شدن، چه کسی مسئول است؟» در گفتگوی با کارشناسان امر به این موضوع خواهد پرداخت.

برنامه «زمانه» به تهیه کنندگی سید مجید اکرمی دوشنبه ۳ دی ماه حوالی ساعت ۲۳:۱۵ میزبان مخاطبان شبکه دو سیما است.

معاون صدای رسانه ملی: رادیو نیازهای مردم را مطالبه‌گری می کند

علی بخشی‌زاده معاون صدای رسانه ملی امروز سوم دی ماه در واحد ارتباط با مخاطبان ۱۶۲ حاضر شد و تاکید کرد: مردم امروز از سراسر کشور با واحد ارتباط با مخاطبان ۱۶۲ تماس‌های بسیاری برقرار کردند و این موضوع نشان می‌دهد آنها با علاقه و با دقت شنونده برنامه‌های رادیو بوده و دنبال می‌کنند.

به گزارش ایرنا از روابط عمومی معاونت صدا، علی بخشی‌زاده، معاون صدا و مدیران شبکه‌های رادیویی امروز سوم دی ماه مهمان مرکز ۱۶۲ رسانه ملی بودند و فرصتی فراهم شد تا با مردم گفت‌وگوی بی‌واسطه داشته باشند. واحد امور مخاطبان اداره کل روابط عمومی صدا و سیما (۱۶۲) امکانی را فراهم کرد تا مخاطبان در فضایی صمیمانه نظرات‌ خود را اعلام کرده و پیشنهادها و انتظارات‌شان را از برنامه‌های رادیویی به معاون صدا و مدیران شبکه‌های رادیویی بیان کنند.

پخش «سلطان» به یاد ژاله علو و اتمام نگارش فیلمنامه «گاندو ۳»

علی بخشی زاده، معاون صدای رسانه ملی با اشاره به تماس‌های مخاطبان از اقصی نقاط مختلف کشور در واحد ارتباط با مخاطبان ۱۶۲ افزود: از سراسر کشور با ما در تماس گرفتند؛ از صنف راننده، خانه دار و معلم گرفته تا استاد دانشگاه و پزشک و... این موضوع نشان می‌دهد مخاطبان، برنامه‌ها را به شدت دنبال می‌کنند. به شخصه معتقدم برنامه‌های رادیویی شبکه محور هستند.

معاون صدای رسانه ملی در باب ضرورت استمرار برنامه‌هایی از این دست نیز گفت: ۱۶۲ برای مدیران سازمان همانند اکسیژن است. مردم از این بستر بدون واسطه و شفاف با مردم صحبت می‌کنند. نظرات مردم برای ما همانند آب حیات است و رسانه و برنامه‌های ما با نظرات مردم و برای مردم زنده می‌ماند.

بخشی‌زاده با بیان این که رادیو انعکاس‌دهنده نیازها و مسائل مردم است، گفت: یکی از وظایف خطیر رادیو پیگیری مسائل و دغدغه‌های مردم است. شبکه‌ها در این زمینه‌ها برنامه‌ریزی مناسب دارند. برنامه‌های رادیو با دعوت از مسئولان، پیگیر مطالبات مردم هستند و به قول معروف مسئولان را پای کار می‌آورد. تعداد چنین برنامه‌هایی در رادیو فراوان است و برنامه‌سازان مسائل پزشکی، حقوق شهرندی، حقوق قضایی، مباحث فرهنگی، اقتصادی، محیط زیست، سبک زندگی و... با حضور کارشناسان بررسی کرده و از مسئولان پیگیر هستند.

وی در پاسخ به این پرسش که تعامل با مخاطبان چه میزان می‌تواند در جذب مخاطب تاثیرگذار باشد؟ افزود: اگر گفت وگو در فضای منطقی شکل بگیرد، حتما منجر به تکامل فردی و اجتماعی می شود. ما در رادیو به سمت نقطه مطلوب در حال حرکت هستیم. مخاطبان عزیز که با ما تماس می‌گیرند و نظرات‌شان را مطرح می‌کنند، به این معناست که نقطه آغازین برنامه‌ریزی کار ماست و برنامه‌ریزی کنیم تا به سمت نقطه مطلوب حرکت کنیم. نتیجه این رویداد، حتما تکامل رسانه است و بهتر شدن برنامه‌ها. بی‌شک نظرات مردم را در برنامه‌ها لحاظ می‌کنیم.