عبدالمطهر محمدخانی، ظهر امروز دوشنبه ۳ دی ماه ۱۴۰۳ در نشستی خبری درباره برقیسازی ناوگان حمل و نقل عمومی گفت: امیدواریم تا پایان سال حداقل ۵۰۰ دستگاه اتوبوس و ۲ هزار تاکسی برقی وارد کنیم و در سطح شهر شاهد فعالیت آنها باشیم، کل واردات خودرو در مجموعههای خصوصی و دولتی ۱۰ هزار دستگاه است و شهرداری تهران ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه اتوبوس و تاکسی را وارد میکند که ۲۴ درصد کل واردات کشور در یک سال است.
وی ضمن اشاره به اینکه ما هرگز نگفتیم با واردات وسایل برقی حتما مشکل آلایندهها برطرف میشود، اما یک گام رو به جلو است، ادامه داد: دولت جدید همکاریهای خوبی در این زمینه دارد.
رئیس مرکز ارتباطات و امور بین الملل شهرداری تهران با بیان اینکه تاکنون نزدیک به ۱۶۰ پویش امید و افتخار به طور منظم برگزار شده است، افزود: بهرهبرداری از وسایل حمل و نقل عمومی، باغ راه حضرت زهرا (س) و بلدیه نیز از جمله پروژههایی است که تا پایان سال به بهرهبرداری میرسد.
سخنگوی شهرداری تهران درباره توزیع آسفالت بیان کرد: ۲ کارخانه به ظرفیتهای موجود افزوده شد و به پنج کارخانه رسیده است که میزان آلودگی آن کمتر از یک دستگاه اتوبوس گازوئیلی است.
محمدخانی با اشاره به اینکه اضافه شدن همین کارخانهها باعث شد در سه سال پیاپی رکورد توزیع آسفالت شکسته شود، توضیح داد: تا امروز به مرز یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن آسفالت ریزی رسیده ایم و امیدواریم رکورد سال گذشته به میزان یک میلیون و ۷۰۰ هزار تن را بشکنیم و در معابر فرعی نیز بتوانیم خدمت رسانی کنیم.
وی درباره استقرار نیوجرسی مقابل پاساز علاءالدین عنوان کرد: وقتی مسئله ایمنی و جان مردم است و هیچ تعارفی نباید وجود داشته باشد. بیمارستان گاندی به دلیل پوشش کامپوزیت نزدیک بود حادثه دلخراشی را ایجاد کند، اولین مشکل پاساژ علاءالدین نیز پوشش کامپوزیت آن است که مالک تعهد داده که طی ۲ هفته این مشکل را برطرف کند و نیوجرسیها به همین دلیل برداشته شد. با تدبیر شهردار منطقه ۱۱ در ورودیهای فرعی این پاساژ محدودیت ایجاد شد تا به محل درآمدزایی کسبه آسیبی وارد نشود، اما اگر این مشکل برطرف نشود ضرر و آسیب به کسبه نیز باید توسط مالک حل و جبران شود.
محمدخانی در پاسخ به میزان درباره اقدمات شهرداری در رابطه با تقویت و بررسی دوربینهای نظارتی و ترافیکی توضیح داد: این دوربینها روشن است و دوربینهای طرح ترافیک فعال است و به حال خود رها نشده است. همچنین در رابطه با دوربینهای کنترل سرعت نیز ۳۰۰ دوربین جدید باکیفیت خریداری شده که در مسیرها و شریانهای اصلی تهران تا پایان سال نصب میشود.
وی درباره اقدامات شهرداری در پویش کمتر از دو درجه گفت: ما در ۲ مسیر موازی همراه دولت هستیم و هم کمپین اطلاع رسانی را داریم و سازمان زیباسازی در سطح شهر همراهی خوبی داشته است و هم اینکه سعی کردیم تمام مصوبههای را پیادهسازی کنیم و در این زمینه گامهای بلندی از جمله نصب پنلها و باطریهای خورشیدی برمیداریم.
سخنگوی شهرداری تهران در پاسخ به سوالی درباره جزئیات اقدامات شهرداری در بحث هوای پاک گفت: در بحث قانون هوای پاک سه تکلیف بر عهده شهرداری است؛ در توسعه فضای سبز و کاشت درخت در حوزه تاسیس پارک های جدید و تکمیل کمربند سبز عملکرد شهرداری مشخص است. اینکه چه کارهایی در توسعه حمل و نقل عمومی انجام شده نیز آمارها مشخص است. کارنامه شهرداری در حوزه حمل و نقل اتوبوس های جدیدی است که با برند تهران دوست داشتنی در شهر تردد می کنند و مشخص است که شهرداری در این حوزه چه نمره ای می گیرد. در کنار آن چند دستگاه دیگر نیز باید در بحث قانون هوای پاک اقداماتی را داشته باشند. در بحث پسماند نیز گزارشات را شفاف ارائه کردیم و بحث تاسیس و نصب زباله سوز جدید را داریم که امیدواریم این کار در سال آینده عملیاتی شود.
انتهای پیام/