به گزارش خبرنگار مهر، دکتر سعید صحبتی، صبح دوشنبه در جلسه ستاد دانشگاهی مقابله با بیماریهای منتقله از پشه آئدس دانشگاه علوم پزشکی کرمان گفت: خوشبختانه تاکنون موردی از تب دنگی و پشه آئدس در استان کرمان مشاهده نشده است.
وی افزود: با توجه به شناسایی این بیماری در کشورهای همسایه و استان مجاور، باید آگاهی و آمادگی خود را برای مقابله با این بیماری افزایش دهیم.
وی تصریح کرد: در حال حاضر عمده موارد انتقال محلی ما، مربوط به شهرستان چابهار هست و با توجه به مجاورت استان ما و شروع فصل مسافرتهای زمستانی، که عمدتأ یکی از مقاصد گردشگری کرمانیها شهرستان چابهار میباشد بر لزوم آموزش و افزایش آگاهی مسافران در خصوص تهدیدات ناشی از گزش این پشه تاکید شد.
صحبتی، افزود: با توجه به اینکه تعدادی از بیماران استان سیستان و بلوچستان، جهت معالجه به استان ما مراجعه میکنند، مقرر شد نسبت به بیماریابی فعال در مسافران، بیماران و همراهان بیمار اقدام لازم انجام شود.
مدیر گروه مبارزه با بیماریهای واگیر دانشگاه علوم پزشکی کرمان اظهار داشت: از طرق مختلف از جمله صدا و سیما، اتوبوسهای مسافرتی و فضای مجازی در خصوص پیشگیری از گزش پشه و علائم بیماری تب دنگی اطلاع رسانی شود.
وی همچنین خاطرنشان کرد: در جلساتی که به صورت مشترک با سازمانهای مرتبط از جمله سازمانهای گردشگری و حمل نقل، پایانهها، شهرداری و.... تشکیل میشود، مسائل اختصاصی بین دانشگاه علوم پزشکی و این سازمانها در خصوص پیشگیری از تب دنگی مطرح شود.