«فاطمه مهاجرانی» امروز دوشنبه سوم دیماه ۱۴۰۳ در آیین گرامیداشت روز زن که در محل وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی برگزار شد، گفت: کارهای بزرگ را انسانهای بزرگ میتوانند انجام دهند و هیچ آدمی از قامت اندیشه خود فراتر نخواهد رفت و ما باید اندیشههای فراخ داشته باشیم، این همان چیزی است که در ادبیات دینی ما هم بر آن تاکید شده است.
مهاجرانی با بیان اینکه میهن، مهر و مادر از یک ریشه هستند، گفت: زیاد نگذشته از روزهایی که چشم امید همه دنیا به کادر درمان بود و همه مردم سلامت خود را مدیون اهالی بهداشت و درمان هستند.
سخنگوی دولت با تاکید بر اینکه جنس بهداشت و درمان از جنس مادرانه، مراقبت و پیشگیری است، افزود: جنس مادری و بهداشت و درمان، جنسی از آیندهنگری، خردورزی و کاربست تجربه است و این انتقال سینه به سینه تجربیات دانش نظری را ایجاد میکند که بسیار حائز اهمیت است و در ترکیب با دانش نظری، معنای خوب و منسجمی ایجاد میکند که در سیاستگذاریهای بهداشتی شاهد آن هستیم.
وی ادامه داد: وجود زنان در حوزه بهداشت و درمان یکی از دستاوردهای بسیار ارزشمند است، میدانم که نظر وزارت بهداشت این است که فرصتهای بیشتری به زنان داده شود، اتفاقاتی هم افتاده است، اما این امید باید بیشتر شود. جاهایی دستاندازهایی وجود دارد و باید تلاش کنیم با رفع آنها حضور زنان را پررنگتر و اثرگذارتر کنیم.
مهاجرانی با بیان اینکه عمر رویکرد «کار زنان برای زنان» به پایان رسیده است، تاکید کرد: رویکرد زنان برای جامعه، زنان برای مردان، مردان برای زنان و هر دو برای جامعه امروز باید محوریت داشته باشد. جامعه سالم جامعهای است که به اندازه قابلیت و ظرفیت افراد به آنان فرصت دهد. توسعه حاصل ضرب فرصت و قابلیتهاست و اگر این بستر فراهم شود شاهد اقتصاد پویاتری خواهیم بود.
سخنگوی دولت اظهار داشت: حوزه بهداشت و درمان جزو دستاوردهای نظام جمهوری اسلامی ایران است و نقش زنان در این زمینه بسیار پررنگ بوده است.
وی افزود: زنان ما لایق جایگاههای مدیریتی هستند نه اینکه بخواهد چیز ویژهای داده شود، جامعه به استفاده از این ظرفیتها نیاز دارد، حق جامعه است که از این ظرفیتها استفاده کند. هر فردی که سالیان سال تحصیل میکند، حق جامعه است که از دانش و تجربه او برداشت کند.
مهاجرانی در ادامه گفت: مطالبه پستهای مدیریتی توسط زنان نه فقط برای خود آنها بلکه برای اثربخشی بیشتر در جامعه است.
منبع: ایرنا