شناسهٔ خبر: 70423421 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

برای حفظ تولید کشور نیازمند همکاری کامل وزارت نیرو هستیم

معاون صنایع عمومی‌ وزارت صمت ضمن تاکید بر اینکه یکی از چالش‌های اصلی فعالان و تولیدکنندگان در سال جاری محدودیت‌های انرژی به ویژه برق است، اعلام کرد که نیاز است وزارت نیرو، همکاری‌های لازم را داشته باشد تا تولید این صنعت حفظ شود. معاون صنایع عمومی‌ وزارت صمت ضمن تاکید بر اینکه یکی از چالش‌های اصلی فعالان و تولیدکنندگان در سال جاری محدودیت‌های انرژی به ویژه برق است، اعلام کرد که نیاز است وزارت نیرو، همکاری‌های لازم را داشته باشد تا تولید این صنعت حفظ شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار اقتصادی برنا در حاشیه مراسم افتتاحیه نمایشگاه صنعت چاپ و بسته بندی ابراهیم شیخ معاون صنایع عمومی وزارت صمت در جمع خبرنگاران با اشاره به بازدید و صحبت هایی که با غرفه داران این نمایشگاه داشت گفت: تقریبا تمام فعالان حاضر در نمایشگاه مشکل اصلی خود را قطعی برق اعلام کردند و کفتند امسال با افزایش زمان قطعی برق کسب و کار آنها صدمه زیادی دیده است.برای حل این مشکل ما نیازمند همکاری و همیاری کامل وزارت نیرو هستیم

وی ادامه داد: مشکل دیگر فعالان این حوزه واردات ماشین آلات است با توجه به اینکه تکنولوژی در این صنعت هر روز بالاتر می رود فعالان بایستی برای اینکه از بازار عقب نمانند از جدید ترین ماشین آلات بهره ببرند ما به عنوان متولی صنعت درخواست تخصیص ارز را به بانک مرکزی می دهیم اما اینکه بانک چه زمانی ارز را بدهد از توانایی ما خارج است.

شیخ تصریح کرد: ما تمام تلاش خود را برای تسهیل واردات ماشین آلات انجام می دهیم و امیدواریم مطابق برنامه رشد این بخش به 8.5 درصد برسد.

معاون صنایع عمومی وزارت صمت با بیان اینکه یک‌هزار و ۵۰۰ واحد تولیدی و ۱۵۰ هزار واحد صنفی در صنعت چاپ فعالند، خاطرنشان‌کرد: اشتغال تعداد قابل توجهی از مردم کشورمان به این رشته‌صنعت وابسته است. ضمن آنکهگردش مالی این صنعت در جهان بیش از یک‌هزار میلیارد دلار برآورد می‌شود.
معاون صنایع عمومی وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره اینکه ارایه مشوق‌های صادراتی زمینه‌ساز رشد صادرات در صنعت چاپ و بسته‌بندی می‌شود، خاطرنشان کرد:‌ظرفیت صادرات صنعت چاپ و صنایع وابسته سالیانه ۴۰۰ میلیون دلار است. صنعت چاپ یکی از صنایع پرقابلیت و پرظرفیت است و باید تلاش کنیم که هم ملاحظات زیست محیطی و هم طراحی‌های به‌روز در این صنعت مورد توجه قرار گیرد.

انتهای پیام/

 

برچسب‌ها: