به گزارش ایرنا، حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد روز دوشنبه در دیدار با جمعی از مسئولان نهضت سوادآموزی نواحی چهارگانه اهواز به مناسبت سالروز تشکیل نهضت سوادآموزی به فرمان حضرت امام خمینی(ره)، با بیان اینکه حضرت زهرا(س) یک الگو برای بانوان است، اظهار کرد: پیش از پیروزی انقلاب اسلامی ایران درصد کمی از خانوادهها با سواد بودند و علم آموزی اندک در بین آنها اتفاق می افتاد اما بعد از انقلاب اسلامی شاهد افزایش سطح سواد عمومی در جامعه بودیم که از دستاوردهای ارزشمند انقلاب اسلامی است.
وی معلمین و اساتید دانشگاه را بخشی از مخاطبین آموزش دهنده در بحث سواد آموزی برشمرد و افزود: در زمینه ترویج فرهنگ سواد آموزی ائمه جمعه نیز میتوانند نقش موثری ایفا کنند.
نماینده ولی فقیه در خوزستان تصریح کرد: برخی از مسائل سازمان نهضت سوادآموزی گیر قانونی دارد که ائمه جمعه برای رفع این مشکلات ورود خواهند کرد.
به گزارش ایرنا، معاون نهضت سواد آموزی اداره کل آموزش و پرورش خوزستان و مسئولان نهضت سوادآموزی نواحی چهارگانه اهواز به مناسبت سالروز تشکیل نهضت سوادآموزی به فرمان حضرت امام خمینی(ره) با حجت الاسلام والمسلمین موسوی فرد نماینده ولی فقیه در خوزستان دیدار کردند.
روز هفتم دی ماه در ایران به نام روز نهضت سواد آموزی نامگذاری و در تقویم ایران ثبت شده است. با پیروزی انقلاب اسلامی، سواد و سوادآموزی جایگاه ویژهای یافت و در تاریخ هفتم دی ماه ۱۳۵۸، امام خمینی(ره) فرمانی مبنی بر تشکیل نهضت سواد آموزی صادر کرد.
تشکیل نهضت سواد آموزی نیز مانند خیلی از نهادهای کشور از ثمرات انقلاب اسلامی است که تحولی بزرگ در کشور ایران پدید آورد.
سالروز تشکیل نهضت سواد آموزی، روز سواد آموزی نیز نامگذاری شده است.