شناسهٔ خبر: 70417874 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

محدودیت تولید گندم در مازندران/پخت نان مطلوب نیاز استان است

مدیرکل غله و خدمات بازرگانی مازندران با بیان اینکه این استان در تولید چندین قلم محصول کشاورزی رتبه برتر کشور را دارد، گفت: در تولید گندم با توجه به محدودیت‌های زمین و شرایط خاص اقلیمی با کمبود و عدم تامین نیاز از طریق تولید در استان مواجه است.

صاحب‌خبر -

عباسعلی وفایی‌نژاد دوشنبه ۳ دی ماه در نشست هم‌اندیشی با موضوع رعایت دستورالعمل‌های کیفی با حضور مسئولین فنی و کنترل کیفی کارخانجات آرد استان، اظهار کرد: نظرات و دیدگاه‌های متفاوت موجب پویایی، نگاه جدید و اصلاح ساختارها خواهد شد.

وی افزود: نظرات کارشناسانه مسئولین فنی و کنترل کیفی کارخانجات آرد سبب می‌شود تا شاهد ارتقای کیفیت محصول نهایی در حوزه گندم، آرد و نان و ارائه خدمات بهتر به شهروندان باشیم.

وفائی‌نژاد افزود: پخت نان مطلوب نیاز به تولید ماده اولیه یعنی گندم با کیفیت و سپس بهره‌برداری از شرایط ، ابزار و امکانات مناسب برای تولید آرد با کیفیت و سپس هنر یک نانوای ماهر در تولید نان با کیفیت دارد. عدم برخورداری از حلقه‌های این زنجیره، ما را در محصول نهایی با چالش مواجه خواهد کرد.

وی با بیان اینکه استان مازندران در تولید چندین قلم محصول کشاورزی رتبه برتر کشور را دارد، تصریح کرد: در تولید گندم با توجه به محدودیت‌های زمین و شرایط خاص اقلیمی با کمبود و عدم تامین نیاز از طریق تولید در استان مواجه است.

محدودیت تولید گندم در مازندران/پخت نان مطلوب نیاز استان است

مدیرکل شرکت غله و خدمات بازرگانی مازندران، گفت: ۸۰ درصد گندم مورد نیاز استان می‌بایست از مبادی متنوعی وارد استان شود اما علیرغم این محدودیت‌ها اجازه بروز چالش جدی در تامین گندم با کیفیت برای مصرف استان را ندادیم و تا امروز هیچ کارخانه‌ای بدون گندم کیفی نمانده است.

این مسئول با طرح یک پیشنهاد راهکاری برای عیارسنجی محصول تولیدی توسط کارخانجات گندم و آرد ارائه کرد و گفت: مسئولین فنی و تولید کارخانجات آردسازی استان، ساعتی از وقت خود را با یک نانوا که با محصول آن کارخانه نان تولید می‌کند همراه باشند تا با چگونگی عمل آوری آرد و نحوه پخت انواع آرد تولیدی خود آشنا شوند.

وی افزود: این کار موجب می‌شود مسئول فنی این ارزیابی را داشته باشد که تفاوت نوع گندم موجود در کارخانه موجب تولید چه نوع آردی می‌شود و ضمن آشنایی با نحوه پخت آرد، ارتقای کیفیت در محصول نهایی رقم خواهد خورد.

وفائی نژاد با تاکید بر ضرورت نظارت و دقت در حوزه گندم، آرد و نان، اظهار کرد: تعهد و مسئولیت پذیری در این حوزه و ضرورت افزایش خودنظارتی در تمام مراحل تولید، ارائه خدمات به شهروندان استان را مطلوب‌تر می‌کند.

در ادامه جلسه، احمدی مدیر کنترل کیفی اداره کل غله و خدمات بازرگانی مازندران، استانداردهای ذخیره سازی و نحوه ضدعفونی سیلوها و انبارها، الزامات و دستورالعمل‌های اختلاط گندم و شرایط و نحوه امتیازبندی در اجرای طرح درجه‌بندی کارخانجات آرد را تشریح کرد.

انتهای پیام