به گزارش مفدا بهشتی- به همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشگاه و با همکاری دانشکده داروسازی، مراسم اختتامیه دومین دوره مسابقات فرهنگی قرآنی با حضور دکتر رستمی نژاد معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه، حجت الاسلام والمسلمین لاری معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه، دکترحسین وحیدی رییس دانشکده داروسازی، دکتر یوسفی معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده، دکتر راجی رئیس اداره قران و عترت دانشگاه و جمعی از دانشجویان، کارکنان و اساتید روز یکشنبه ۲ دی ماه، در دانشکده داروسازی دانشگاه برگزار گردید.
در ابتدای این مراسم دکتر محمد رستمی نژاد ولادت دخت پیامبر حضرت فاطمه زهرا (س)، روز زن و مقام والای مادر را به تمام بانوان دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تبریک گفت.
وی افزود: مسابقات فرهنگی قرآنی به منظور آمادگی بیشتر استعدادها جهت شرکت در بیست و نهمین دوره جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت برگزار گردید.
ایشان با اشاره به برگزاری جشنواره قرآن و عترت در ۹ بخش و ۶۳ رشته خبر، افزود: امتیازات فرهنگی به فراخور حضور دانشجویان و کارکنان در این جشنواره در نظر گرفته شده است.
دکتر رستمی نژاد ادامه داد: هشت مقام ملی و مقام دوم کشوری در دوره قبل جشنواره قرآن و عترت توسط دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه کسب شده است و امیدوارم در جشنواره امسال نیز همان شور و نشاط حفظ شود و شاهد موفقیت و رتبهآوری بیشتر باشیم.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشگاه در پایان صحبت های خود با تشکر از دست اندرکاران برنامه، مانوس شدن با قرآن و سیره اهل بیت علیهم السلام را عامل موفقیت دنیوی و اخروی برشمرد و اذعان کرد: امید دارم تمام اعضای خانواده بزرگ دانشگاه با تکیه بر دانش و توان خود در جشنواره های مهمی مانند جشنواره قران و عترت شرکت نموده و ضمن پاسداشت ارزش های معنوی و مذهبی در مسیر پبشرفت و تعالی هرچه بیشتر مجموعه دانشگاهی حرکت نمایند.
در ادامه دکترحسین وحیدی نیز ضمن تبریک به مناسبت ولادت حضرت زهرا (س)، عنوان کرد: امیدوارم جشنوارههای قرآنی در سطح دانشگاه و کشور گسترش پیدا کند تا سرآغازی برای توجه بیشتر به قرآن و آموزههای قرآنی شود.
پس از آن دکتر نازیلا یوسفی با اشاره به آغاز این جشنواره همزمان با ورودیهای جدید تحصیلی در مهرماه، گفت: برنامهریزی برای برگزاری این مسابقه در مهرماه، علاوه بر آشنایی نودانشجویان با فعالیتهای فرهنگی و قرآنی، منجر به کشف استعدادها و ارتقای آمادگی شرکتکنندگان برای کسب رتبه در جشنواره قرآن و عترت وزارت بهداشت خواهد شد.
وی از شرکت ۳۲۱ نفر در دومین دوره مسابقه فرهنگی قرآنی دانشکده خبر داد و افزود: تعداد شرکتکنندگان نسبت به سال گذشته با رشد ۵۰ درصدی مواجه بوده است و بیشترین تعداد در بخش معارف و پس از آن در بخش عکاسی و آوایی شرکت داشتند.
معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده داروسازی تصریح کرد: از میان دانشکدهها و مراکز تابعه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، مراکز تابعه با ۸۴ شرکت کننده و از میان دانشکدهها، دانشکده داروسازی بیشترین شرکت کننده را داشتند.
وی در پایان از برگزیده شدن ۱۲ نفر در بخش آوایی، هشت نفر در بخش معارفی، شش نفر در بخش ادبی، دو نفر در بخش هنری و دو نفر در بخش پژوهشی خبر داد.
در پایان این مراسم از برگزیدگان دومین دوره مسابقات فرهنگی قرآنی دانشکده داروسازی تقدیر و از پوستر بیست و نهمین جشنواره قرآن و عترت نیز رونمایی شد.