به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز ایلام؛ «محمد نظری» با اشاره به این که نام دانشگاه فنی و حرفهای به دانشگاه «ملی مهارت» تغییر یافته است و مراکز تابعه این دانشگاه نیز با همین نام فعالیت خواهند کرد، اظهار کرد: دانشگاه ملی مهارت با ارائه رشتههای فنی و حرفهای، رسالت تربیت نیروهای آچار بهدست را برعهده دارد.
وی با بیان به اینکه آموزشها در دو دانشکده پسران و دختران است، افزود: این دانشگاه دارای ۱۵۰۰ دانشجو، ۱۱ عضو هیات علمی و ۴۰۰ مدرس مدعو است، که در بازار صنعت و کار حاضر هستند.
رئیس دانشگاه ملی مهارت واحد استان ایلام تصریح کرد: در بخش پسران رشتههای مکانیک خودرو، برق قدرت، نرمافزار، پالایش گاز، صنایع شیمیایی و در بخش دختران رشتههای کامپیوتر، حسابداری، صنایع شیمیایی، معماری، فناوری اطلاعات، طراحی دوخت، طراحی لباس و گرافیک فعال ارائه شده است.
نظری تأکید کرد: در طرح تاد دنبال اخذ تفاهمنامه با صنعت و بازار کار هستیم تا کارآموزان دانشگاه را در دوران تحصیل بپذیرند و این باعث عملی شدن آموزش خواهد شد و زمینه برای ورود به بازار کار فراهم میشود.
وی اذعان کرد: بازار کار نیازهای خود را صادقانه به ما معرفی کند و ما هم فارغالتحصیلان و دانشجویان برخوردار را به آن معرفی میکنیم.