شناسهٔ خبر: 70412282 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

در گفتگو با ایلنا مطرح شد؛

تبعاتِ خصوصی‌سازی: ۱۰ سال تعطیلیِ شرکت صنایع بهداشتی یاس خرمشهر

در گفتگو با ایلنا مطرح شد؛ کارگران سابق شرکت صنایع بهداشتی یاس خرمشهر معتقدند، اعلام ورشکستگی یک تصمیم مدیریتی بوده و تعطیلی، علیرغم تولید مداوم روزانه صورت گرفته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار ایلنا، جمعی از کارگران پیشین شرکت صنایع بهداشتی یاس خرمشهر در تماس با «ایلنا» با اشاره به تعطیلیِ بزرگترین صنایع شوینده کشور و خاورمیانه گفتند: این شرکت از بزرگترین صنایع شوینده کشور و خاورمیانه است که متأسفانه در بیش از ۱۰ سال است که فعالیت نمی‌کند. 

آن‌ها می‌گویند: این شرکت دارای ۱۷ مخزن موجود (جمعا به ظرفیت ۱۷۰۰۰ تن) در گنجایش مواد و مشتقات نفتی و پتروشیمی است و می‌تواند با اورهال جزئی فعالیت کند و با پیگیری و رایزی‌های بعدی بقیه صنایع در فاصله شش ماهه اورهال راه‌اندازی شود. 

آن‌ها می‌گویند: هنوز هم در انتظار بازگشایی شرکت هستیم و بازگشایی و رونق این شرکت می‌تواند در افزایش اشتغال مردم خرمشهر و آبادان (بطور مستقیم و غیر مستقیم) موثر و اشتغال‌زا باشد. 

گفتنی است، شرکت مذکور از بدو تأسیس تا پایان ۱۳۸۰ زیر مجموعه شرکت روغن نباتی پارس قو و بعد طبق دستور دولت زیر مجموعه شرکت کف (داروگر) قرار گرفت. این شرکت بر اساس اصل ۴۴ قانون اساسی در آذر ماه ۱۳۸۹ به بخش خصوصی واگذار شد و فعالیت خود را با مدیریت جدید آغاز و در سال ۹۳ اعلام ورشکستگی کرد. 

کارگران سابق این مجموعه معتقدند، اعلام ورشکستگی یک تصمیم مدیریتی بوده و تعطیلی، علیرغم تولید مداوم روزانه صورت گرفته است.

انتهای پیام/