به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت، علاءالدین رفیعزاده در اولین جشنواره کانونهای ارزیابی و رشد سرمایه انسانی ارتش، ضمن تبریک ولادت حضرت زهرا (س) روز زن و مادر، یاد و خاطره شهدا را گرامیداشت و با ابراز خرسندی از اقدامات انجام شده در کانونهای ارزیابی ارتش، گفت: امیدوارم این اقدامات بتواند زمینه توسعه این نگاه در دستگاههای اجرایی شود.
رفیعزاده، بر نقدهایی که در خصوص کانونهای ارزیابی در دستگاههای اجرایی وارد آمده است، صحه گذاشت و این کانونها را نیازمند توسعه و بهبود فرایندی عنوان کرد و گفت: فعالیتهای ما در نظام اداری، همراه با ضعف است. اگر یک فرایند را بخواهیم در نظام اداری الکترونیکی کنیم، خیلی زمانبر خواهد بود؛ اما اگر این فرایند در محیط نظامی بخواهد انجام شود، به سرعت اتفاق میافتد.
رئیس سازمان اداری و استخدامی کشور به بررسی دلایل تفاوت میان حوزه نظامی و حوزه اداری پرداخت و گفت: شاید اولین دلیل این باشد که در حوزه نظامی، حیطه شغلی مشخصی داریم و در این حیطه، ارتقا و انتصاب یا کسب درجه و ترفیع بر اساس سابقه و تجربه است که باعث میشود افراد پله پله در مسیر ارتقای شغلی قرار بگیرند و پیش از رسیدن به ارتقا، سختیهای مسیر را درک کنند.
وی برخورداری محیطهای نظامی از استانداردهای رفتاری، کرداری، گفتاری و فرایندی را دلیل دوم تفاوت این حوزه با نظام اداری عنوان کرد و افزود: فرایندهای پذیرفته شده در حوزه نظامی، در یک استاندارد است و این استانداردپذیری خصیصه محیطهای نظامی است ولی در نظام اداری ما اینگونه نیست.
معاون رئیسجمهور دلیل سوم را پایداری و عمر مدیریتی در حوزه نظامی عنوان کرد و گفت: ما با تغییرات دولتها، با تغییرات گسترده مدیران مواجه میشیم و میبینیم که عمر مدیریتی در نظام اداری کشور به 8 ماه تا یک سال هم نمیرسد و این کوتاهی باعث میشود که مدیران نتوانند ایدهها و برنامههای خود را کامل پیادهسازی کنند.
وی در پایان گفت: امیدوارم بتوانیم از طریق بازنگریها و استقرار زیرساختها در چارچوب قوانین، اینگونه رفتارها را در نظام اداری و حکمرانی کشور نهادینهسازی کنیم.
انتهای پیام