شناسهٔ خبر: 70406627 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

رئیس اداره میراث فرهنگی نایین:

نایین ۴۰۰ هنرمند صنایع دستی آموزش دیده دارد

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی نایین، گفت: شهرستان نایین دارای بیش از ۴۰۰ نفر هنرمند صنایع دستی آموزش دیده و دارای مجوز از اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان است.

صاحب‌خبر -

محمود مدنیان در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: با توجه به فعالیت گسترده هنرمندان صنایع دستی شهرستان نایین و برگزاری دوره‌های آموزش صنایع دستی در سال‌های گذشته و در راستای توسعه و رونق صنایع دستی، مبلغ یک میلیارد و ۷۵۰ میلیون تومان در قالب تسهیلات پشتیبان و مستقل تخصیص و به بانک معرفی شدند.

وی افزود: متقاضیان صنایع دستی فعال به صورت مشاغل خانگی ابتدا درخواست خود را به اداره میراث فرهنگی ارائه و پس از تکمیل پرونده و بازدید طرح توسط کارشناسان فرمانداری شهرستان، اداره کار و اداره میراث فرهنگی تصویب و در کارگروه اشتغال شهرستان تصویب و به بانک‌های عامل معرفی می‌شوند.

رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی شهرستان نایین ادامه داد: تسهیلات اعطایی در این دوره به رشته‌های عبابافی، گلیم بافی، قلم زنی، طراحی سنتی، مینای مس و نقاشی روی چوب اختصاص یافته است.

مدنیان خاطرنشان کرد: شهرستان نایین دارای بیش از ۴۰۰ نفر هنرمند صنایع دستی آموزش دیده و دارای مجوز از اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اصفهان است.

انتهای پیام