به گزارش ایلنا به نقل از روابط عمومی ارتش، امیر سرتیپ اسدالله حیدری معاون هماهنگکننده هیئت معارف جنگ شهید صیاد شیرازی در آیین رونمایی از کتاب «روایتی از زندگی و زمانه شهید سپهبد علی صیاد شیرازی» که صبح امروز (یکشنبه) در فرهنگسرای ارسباران برگزار شد، اظهار داشت: ۳۰ قبل در سال ۱۳۷۳ شهید صیاد شیرازی چشمانداز آینده جوانان این کشور و بحرانها را میدید و احساس کرد که برای ذخیره کردن مسائل علمی و تجربی باید معارف جنگ تبیین شود؛ لذا آموزش را در دانشگاه افسری امام علی(ع) شروع کرد و روز دوم دی ۱۳۷۶ در چنین روزی، خدمت مقام رهبری شرفیاب شد و گزارشی از این کار را ارائه کرد.
امیر سرتیپ حیدری ادامه داد: هماکنون پنج دانشگاه افسری ارتش جمهوری اسلامی ایران به انضمام دانشگاه علوم پزشکی زیر چتر این آموزش قرار گرفتهاند.
معاون هماهنگکننده هیئت معارف جنگ شهید صیاد شیرازی با اشاره به دستاوردهای این مجموعه بیان کرد: بیش از ۲۲۰ عنوان کتاب در زمینههای آموزشی، عملیاتی و خاطراتی نوشته شده است که گنجینه بسیار پربهایی است.
وی با بیان اینکه این دورههای آموزشی در گستره ایران اسلامی برقرار است، افزود: تاکنون بیش از یک میلیون و ۵۶۰ هزار نفر از پایوران در دورههای مختلف و دانشجویان دانشگاههای افسری و کارکنان وظیفه در سطوح مختلف تحصیلی اعم از دکتری، کارشناسی ارشد، کارشناسی دیپلمه و پایینتر از دیپلم این دوره را طی کردهاند.
امیر حیدری یادآور شد: امروز قرار است یک کتاب رونمایی شود، اما در اصل رونمایی از ۲۲۰ عنوان کتاب است و ما این جلد را بهعنوان نمونه قرار دادهایم. نخستین کتابی که درباره شهید صیاد شیرازی رونمایی شد، کتاب «در کمین گل سرخ» بود که بههمراه تقریظ رهبر معظم انقلاب اسلامی در سال ۱۴۰۰ از آن رونمایی به عمل آمد.