شناسهٔ خبر: 70402167 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایکنا | لینک خبر

گلریزان خیرین دانشجویی و فرهنگی در دانشگاه علوم پزشکی تهران

مراسم گلریزان خیرین دانشجویی و فرهنگی، با حضور مدیران جهاددانشگاهی در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

صاحب‌خبر -

گلریزان خیرین دانشجویی و فرهنگی در دانشگاه علوم پزشکی تهرانبه گزارش خبرنگار ایکنا، اولین نشست خیرین دانشجویی و فرهنگی همزمان با بیست و ششمین سالروز صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران دوم دی‌ماه با حضور مسعود حبیبی، معاون وزیر بهداشت، حسن مسلمی‌نائینی، رئیس جهاددانشگاهی، سیدرضا رئیس‌کرمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران و جمعی از خیرین برگزار شد. 

معاون وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این مراسم گفت: من ورودی ۷۰ همین دانشگاه علوم پزشکی بودم. آن برهه زمانی برخی دانشجویان توان خرید کتاب را نداشتند و وام دانشجویی که با تشکیل صندوق قرض‌الحسنه اعطا شد، بسیاری از مشکلات آن‌ها را حل کرد. 

حبیبی افزود: اگر این صندوق امروز فعالیت می‌کند، به دلیل بزرگی و کرامت تک تک خیرین است و این راه باید ادامه یابد؛ چرا که کمک خیرین، کمک به علم و پیشرفت کشورمان است. 

در ادامه رئیس جهاددانشگاهی در این همایش با بیان اینکه باعث افتخار است که در خدمت خیرین هستیم، گفت: سوره انسان به دلیل کرامت حضرت زهرا(س) و اهل بیت(ع) نازل شده است و آن حضرت بزرگترین خیر بودند و همواره بر این موضوع تأکید داشتند.

مسلمی‌نائینی افزود: اقتدار کشورمان به دلیل دانشگاه‌ها و فعالیت علمی دانشجویان و اساتید است و باید از آنها حمایت کرد تا بدون دغدغه به فعالیت علمی خود ادامه دهند. 

به گزارش ایکنا، افسانه بیات، مدیرعامل صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران در این مراسم گفت: حمایت و مشارکت خیرین برای خدمت‌رسانی به دانشجویان طی ۲۶ سال، وجود داشته است و امروز گامی نو برای حرکت پرتوان در راستای انجام مسئولیت‌های اجتماعی و گسترش فعالیت‌های خیرخواهانه برمی‌داریم. 

بیات افزود: امیدوارم فعالیت صندوق و کمک‌های خیرخواهانه زمینه شکوفایی استعداد‌های دانشجویان و پیشرفت‌های روزافزون علمی در کشورمان باشد. 

همچنین محمدحسین پورغریب‌شاهی، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: خیرین نقش مهمی در زمینه‌های مختلف ایفا کرده‌اند، اما زمینه دانشجویی مغفول است و امیدوارم این مسیر به صورت روشن‌تر ادامه یابد و شاهد حضور پرشور خیرین در کمک به دانشجویان باشیم. 

وی افزود: در حال حاضر ۱۵ هزار دانشجو داریم که چهار هزار نفر در خوابگاه‌ها حضور دارند و شرمنده‌ایم که نتوانستیم خوابگاهی در شأن دانشجویان فراهم کنیم. در این راستا جهاددانشگاهی بستری برای حمایت از دانشگاه‌ها و دانشجویان است و امیدوارم در زمینه توسعه فعالیت‌های خیرخواهانه در قالب صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان بتواند مؤثر واقع شود. 

علی منتظری، عضو هیئت علمی و رئیس پژوهشکده علوم بهداشتی جهاددانشگاهی در ادامه از حمایت‌ها و مشارکت خیرین قدردانی کرد و با گرامیداشت روز مادر گفت: صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان ایران، وابسته به جهاددانشگاهی یکی از شاخص‌ترین فعالیت‌های جهاددانشگاهی است و ابتدا در دانشگاه علوم پزشکی شکل گرفت و سخاوتمندانه برای توسعه آن تلاش و این صندوق تأسیس شد. 

وی افزود: به ظاهر دانشجویان نمی‌توان اکتفا کرد؛ چرا که برخی به لحاظ مالی نیازمند هستند و این صندوق می‌تواند در راستای گره‌گشایی از مشکلات آموزشی و دانشجویی آنها مفید باشد و امیدوارم در این زمینه بتوانیم گام‌های بلندتری برداریم. 

گزارش ایکنا حاکی است، سیدرضا رئیس‌کرمی، رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در ادامه این همایش با اشاره به اینکه سال ۱۳۷۶ معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوده است، گفت: این صندوق به همت دانشجویان از دو دهه قبل تشکیل شد و برای توسعه بیشتر از دانشگاه علوم پزشکی به جهاددانشگاهی انتقال یافت و تأسیس این صندوق حرکت مقدسی در راستای پرورش استعداد‌ها و فعالیت‌های علمی دانشجویان خواهد بود. 

رئیس‌کرمی با بیان اینکه این شجره طیبه را دانشجویان بنا گذاشتند، اکنون با حمایت‌های خیرین و جهاددانشگاهی به این وسعت درآمده است، بیان کرد: شرایطی که خوابگاه‌های دانشجویی دارند، مناسب نیست. کسی که در رقابت سخت و فشرده در دانشگاه‌های تهران با رتبه تک‌رقمی پذیرفته می‌شود و در خوابگاه‌ها به سر می‌برد، این خوابگاه‌ها در شأن آنها نیست و خیرین می‌توانند در این زمینه مؤثر باشند.

سیدمحمدجواد شوشتری، عضو هیئت مدیره صندوق قرض‌الحسنه دانشجویان در بخش دیگری از این همایش گفت: ما گاهی تصور می‌کنیم، چون مراجعه زیادی داشته‌ایم، کارمان را انجام داده‌ایم، اما گاهی وام دو میلیون تومانی، یک امضای آخر وقت و ... مشکل خانواده‌ای را حل می‌کند. ما نباید مسائل را کوچک بشماریم؛ چرا که ممکن است با همین اقدامات، مشکلات بزرگتری از دانشجویان حل شود. 

وی تأکید کرد: با توجه به مشکلات معیشتی و اقتصادی در کشور، از رفع مشکلات دانشجویان دریغ نکنیم و تلاش کنیم این صندوق با قوت بیشتر به فعالیت خود ادامه دهد.

نمایش رادیویی و برگزاری مراسم گلریزان و جمع‌آوری کمک‌های خیرین پایان‌بخش این همایش بود. همچنین از تعدادی از خیرین با اهدای تندیس قدردانی شد.

انتهای پیام