به گزارش خبرنگار ایرنا، محمدحسین عطایی روز یکشنبه در ستاد کارگروه امنیت غذایی استان اظهار کرد: یکی از اولویتهای اصلی در ستاد تنظیم بازار و کارگروه امنیت غذایی، سبک کردن فعالیتهای سازمان و یا تامین نیروی انسانی در حوزه نانوایی ها است تا بتوانیم در حوزههای دیگر اعمال مدیریت کنیم.
وی با بیان اینکه از ابتدای سال جاری تاکنون یک هزار و ۹۶۳ تخلف صنفی در استان کشف شده است، اظهار کرد: بالاترین میزان تخلف عدم اجرای تکالیف صنفی بوده است.
به گفته وی، نظارت بر یک هزار و ۸۰۰ واحد نانوایی با انواع تخلفاتی که از سوی سامانههای هوشمند و گزارشهای مردمی دریافت میشود، با وجود نیروی انسانی پایین، به خوبی امکان پذیر نبوده که برای افزایش سطح رضایت مردم باید در این رابطه از ظرفیت سایر دستگاهها هم استفاده شود.
عطایی به ذخایر استراتژیک استان قزوین نیز اشاره کرد و یادآور شد: عملیات ذخیره سازی سالانه ۱۱۶ هزار تن گندم، ۱۴۰۰ تن برنج، یک هزار و ۲۴۳ تن شکر، ۲۵۳ تن مرغ منجمد و ۱۱۴ تن گوشت قرمز از عمده ذخایر استراتژیک استان در راستای تعادل بخشی به بازار اقلام خوراکی محسوب میشود.
به گفته این مسوول، وجود کارخانه قند با هدف تامین شکر و همچنین مصرف روزانه ۱۰۰ تا ۱۲۰ تن مرغ گرم در استان سبب شده تا قزوین در حوزه تامین برخی اقلام خوراکی وضعیت بسیار خوبی داشته باشد.
عطایی به ذخیره سازی گوشت قرمز منجمد تا ۱۱۴ تن در استان اشاره کرد و یادآور شد: این میزان ذخیره گوشت قرمز برای استان بسیار ناچیز بوده و درخواست کرده ایم تا ۴۰۰ تن گوشت به استان تخصیص داده شود.
رییس سازمان جهاد کشاورزی قزوین خاطرنشان کرد: از ابتدای سال جاری تاکنون ۲۶۲ مصوبه در حوزه کارگروه امنیت غذایی به تصویب رسیده که ۹۰ درصد آن اجرایی شده است.