شناسهٔ خبر: 70400880 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

کشف و ضبط ۹ قبضه سلاح از متخلفان شکار در اردبیل

ماموران یگان حفاظت محیط زیست در شهرستان‌های مشگین شهر، خلخال و بیله سوار در ماموریت‌های مختلف موفق به کشف و ضبط ۹ قبضه سلاح از متخلفان شدند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل وبه نقل از روابط عمومی اداره کل حفاظت محیط زیست استان اردبیل، در شهرستان مشگین شهر محیط بانان موفق شدند طی ماموریت‌های گشت و کنترل در مناطق حفاظت شده و آزاد شهرستان، از شش شکارچی متخلف تعداد یک قبضه سلاح ساچمه زنی غیرمجاز و پنج قبضه سلاح شکاری دارای جواز حمل با تعداد ۳۶ عدد فشنگ کشف و ضبط نمایند.

همچنین از متخلفان، لاشه چهار قطعه کبک معمولی و چیل کشف و ضبط شد و متخلفان پس از تشکیل پرونده تخلف جهت طی مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.

در شهرستان خلخال نیز ماموران یگان حفاظت محیط زیست طی کمین شبانه، از متخلفان، لاشه دو قطعه کبک به همراه دو قبضه اسلحه شکاری مجاز تک لول و دولول را کشف و ضبط نمودند.

محیط بانان شهرستان بیله سوار نیز یک شکارچی متخلف را به همراه یک قبضه سلاح شکاری دولول مجاز حین شروع به شکار دستگیر نمودند. همچنین در یک ماموریت دیگر، ماموران یگان حفاظت محیط زیست بیله سوار از یک متخلف، یک رشته تور زنده گیری سهره طلایی و سه قطعه سهره طلایی را کشف و ضبط کردند.

دوستداران محیط زیست می‌توانند هرگونه تخلف محیط زیستی را از طریق شماره ارتباطات مردمی ۱۵۴۰ گزارش دهند.