به گزارش خبرگزاری ایمنا و به نقل از بهزیستی کشور، سیدجواد حسینی در دیدار با بانوان شاغل در سازمان بهزیستی اظهار کرد: حضرت فاطمه (س)،در خانوادهای متولد و پرورش یافت و خود نیز مادر خانوادهای بود که از هر نظر الگوی اعلای یک خانواده موفق به شمار میروند.
وی با بیان اینکه ۵۶ درصد کارکنان بهزیستی را بانوان تشکیل میدهند، افزود: اعتقاد بر این است اگرچه بعد از انقلاب اسلامی زنان توانمند شدهاند و شرایط توانمندسازی آنها ایجاد شده است، اما متناسب با این توانمندسازی، برای آنها فرصت آفرینی نشده است.
معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی ادامه داد: امروز در میان کارمندان نمونه، سهم زنان سه برابر مردان است و دستگاههایی که توسط زنان اداره میشوند، موفقتر هستند.
وی با اشاره به سه دیدگاه کارکردگرایانه، رادیکالی و واقعگرایانه در ارتباط با نقش زنان در جامعه گفت: معتقد به نگاه واقعگرایانه هستیم که میگوید همه مردم با هم تفاوت دارند و باید در تعلیم و تربیت و توانمندسازی این تفاوتها را ببینیم و بر این مبنا آموزش دهیم.
حسینی تاکید کرد: باید بر اساس این تفاوتها زنان را توانمند کنیم و بعد برای آنها فرصت آفرینی کنیم، مهمترین مسئله زنان امروز این است که گرچه در توانمند شدن از مردان سبقت گرفتهاند، اما فرصت به آنها داده نشده است.
وی نیاز امروز جامعه را حاکم شدن اخلاق مادرانه در جامعه اعلام کرد و افزود: برای شکوفایی و بالندگی جامعه نیاز داریم مردان نیز اخلاق مادرانه داشته باشند و مجموعه اقداماتی که برای بانوان در دستگاههای مختلف میشود، مناسب نیست.
معاون وزیر و رئیس سازمان بهزیستی گفت: برای بانوان باید عدالت ترجیحی اجرا شود، در سازمان بهزیستی نیز باید با نگاه عدالت ترجیحی به زنان مددجو بنگریم و وضعیت اشتغالزایی و مسکن آنها تغییر کند، امروز در بیمه اجتماعی زنان سرپرست خانوار روستایی پشت نوبتیها به صفر رسیده است و سهم زنان معلول از مسکن که اکنون ۲۰ درصد است، باید اصلاح شود.
وی از برنامه ویژه برای زنان سالمند تنها خبر داد و گفت: امروز با پدیده زنان سالمند تنها مواجه هستیم و ۵۲ درصد سالمندان را زنان تشکیل میدهند، به همین منظور دو برنامه ویژه برای مواجهه با این پدیده داریم که اولی در حوزه ازدواج آنها و دومی آموزش زنان برای مواجه با این شرایط است.