خدیجه غلامی روز یکشنبه به مناسبت سالروز ولادت با سعادت حضرت فاطمه زهرا(س) و گرامیداشت روز مادر در گفتوگو با خبرنگار ایرنا، افزود: شخصیت حضرت زهرای اطهر و صدیقه طاهره(س) فراتر از آن است که بتوان با توصیف های ظاهری، ایشان را ترسیم کرد، یگانه دخت معزز نبی مکرم اسلام(ص) دنیایی از معنویت، ایمان، اخلاص، رشادت و فداکاری است.
وی با طرح این سوال که چرا پیامبر(ص) دست فاطمه(س) را می بوسید و او را مادر پدر خطاب می کرد و هر صبح و شام بر در خانه او می ایستاد و بر او سلام می کرد و رضای فاطمه را رضای خدا و خشم او را خشم خدا می دانست، ادامه داد: پاسخ این سوال این است که وجود نازنین حضرت صدیقه طاهره(س) تجلی کمال، افتخار عالم و خاندان وحی و خورشیدی است که بر تارک اسلام می درخشد.
مدیر مدرسه علمیه ریحانه الرسول(س) خواهران قشم توضیح داد: فاطمه(س) مادر رسول الله(ص)، ائمه(ع) و مومنین است، یاس نبوی صاحب خلق عظیم و مادر سراج منیر است، یعنی ایشان مادر معرفت و علم، حکمت و رحمت و عطوفت است.
غلامی اضافه کرد: حضرت فاطمه زهرا(س) سرور زنان عالم و دخت گرامی پیامبر اسلام(ص) مادر ولایت و نقطه اتصال به ولایت الهی است. او مادر علم و حلم امام حسن(ع)، هجرت، مجاهدت و شهادت امام حسین(ع)، عبادت، رکوع و سجود علی بن الحسین(ع)، علم باقرین(ع) و کظم موسی بن جعفر(ع) و جود و کرم و علم و تقوی امام رضا(ع) و فرزندان او و بالاخره او مادر سطوت و عدالت و ولایت مهدی(عج) است.
وی در پاسخ به این سوال که دلیل افضلیت حضرت فاطمه(س) بر سایر زنان عالم چیست، گفت: بی شک حضرت زهرای مرضیه(س) سرور زنان دو جهان، دریای بیکران کرامات و فضایل بی شماری هستند که ایشان را الگو و اسوه نه تنها زنان، بلکه مردان مسلمان قرار داده است.
مدیر مدرسه علمیه ریحانه الرسول(س) خواهران قشم با اشاره به سخن گوهربار و ارزشمند حضرت صدیقه کبری(س) در خصوص موقعیت اهل بیت(ع) در نزد خدا اظهار کرد: بانوی ۲ عالم حضرت زهرای مریضه(س) می فرمایند خدایی را حمد و سپاس گویید که به خاطر عظمت و نورش هر که در آسمانها و زمین است به سوی او وسیله می جوید و ما وسیله او در میان مخلوقاتش و خاصان درگاه و جایگاه قدس او و حجت غیبی و وارث پیامبرانش هستیم.
وی با اشاره به حجاب حضرت فاطمه زهرا (س) بیان کرد: در زمان حیات نورانی ایشان پیامبر اکرم(ص) همراه با مرد نابینایی به خانه فاطمه(س) آمدند، با حضور رسول الله(ص) و آن مرد نابینا بلافاصله فاطمه(س) خود را کاملا پوشاند. رسول خدا (ص) فرمود: چرا خود را پوشاندی با اینکه او تو را نمی بیند؟ فاطمه (س) فرمود: ای پیامبر خدا اگر او مرا نمی بیند، من که او را می بینم و او بوی مرا حس می کند پیامبر اکرم فرمود: گواهی می دهم که تو پاره دل منی.
غلامی با اشاره به سخنی از حضرت امیرالمومنین علی(ع) در خصوص حضرت فاطمه(س) گفت: مولای متقیان فرموده اند «حسن و حسین(ع) ۲ سبط این امت هستند، و آن ۲ برای حضرت محمد(ص) همانند ۲ چشم برای سرند، و من [برای محمد صلی الله علیه و آله] همانند دست برای بدن هستم و فاطمه [برای محمد صلی الله علیه و آله] همانند قلب برای بدن است.»
وی پارسایی و قناعت به ثروتی اندک و امکاناتی ناچیز، انفاق و ایثار فراوان در اشیای مورد علاقه و نیاز خویش، عبادت خالصانه و نیایش به درگاه باری تعالی، تبلور حیا و عفت را از دیگر ویژگی های حضرت فاطمه (س) عنوان کرد و افزود: امیدواریم همه ما با توجه به هدف خلقت، همه زندگی مان خدا محور و در مسیر رضای الهی قرار بگیرد و بتوانیم بیشتر آن حضرت را بشناسیم و به دیگران بشناسانیم و این موضوع را جزو رسالت های مهم خود در زندگی قرار دهیم.
فاطمه زهرا(س) سرور زنان عالم و دخت گرامی پیامبر اسلام بنا به نقل مشهور دانشمندان شیعه، در بیستم جمادی الثانی سال پنجم هجرت و به نقل اکثر تاریخ نگاران و محدثان اهل سنت پنج سال پیش از بعثت رسول گرامی اسلام پای به عرصه وجود گذاشتند.
ایشان دختر حضرت محمد(ص) رسول خدا، پیغمبر اسلام و خدیجه(س) است.
زهرا، صدیقه، بتول، طاهره، ام ابیها، ام الائمه، عذرا، زکیه، راضیه، مرضیه، محدثه، مبارکه، صدیقه و مریم کبری اسامی و القاب آن حضرت است.
از جمله این القاب، "زهرا" از شهرت بیشتری برخوردار است و با نام فاطمه همراه می آید (فاطمه زهرا) که در لغت به معنی درخشنده، روشن و مترادف هایی از این گونه است.
این لقب از هر جهت برازنده این بانوست چرا که او چهره درخشان زن مسلمان، فروغ تابناک (تابان) معرفت و نمونه روشن پرهیزکاری و خداپرستی است.