شناسهٔ خبر: 70399728 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: قدس آنلاین | لینک خبر

حرم مطهر رضوی در شب میلاد حضرت زهرا(س) جلوه‌ای از نور و سرور بود

حرم مطهر رضوی، در شب میلاد بانوی دو عالم؛ حضرت فاطمه زهرا(س)، جلوه‌ای از نور و سرور بود.

صاحب‌خبر -

در شب بیستم جمادی‌الثانی، حرم مطهر رضوی به یمن قدوم یگانه گوهر هستی، فخر زمین و زمان، حضرت فاطمه زهرا(س)، لبریز از شادی و شور است. جای جای حرم مطهر رضوی با دسته‌ گل‌های زیبا تزئین و آسمان حرم با ریسه‌های چراغانی، نور باران شده و کتیبه‌های عیدانه بر سر درب ایوان‌ها نقش بسته است. 
در این شب نورانی، دلدادگان خاندان عصمت و طهارت(ع) درحالی‌که اشک شوق در دیده و دنیایی از امید در دل داشتند، برای عرض تهنیت میلاد مادر، به محضر فرزند ایشان حضرت علی بن موسی‌الرضا(ع)، مشرف شده‌ بودند. 
در شب میلاد یگانه دخت پیامبر(ص) و به یمن نزول آیه‌های کوثر دست‌های دعا به آسمان اجابت نزدیک‌تر شد و هر زائر و مجاوری، زمزمه "یا فاطمه الزهرا اشفعی لنا عندالله"، بر لب داشت. 
ویژه‌برنامه‌های شب میلاد فرخنده و مسعود حضرت زهرا(س) بعد از اقامه نماز جماعت مغرب و عشاء با قرائت زیارت شریف امین‌الله و عرض ارادت زائران و مجاوران به محضر امام مهربانی‌ها آغاز و در ادامه گروه سرود گلدسته‌های حرم، سرودهایی را در وصف مادر گل‌ها، حضرت فاطمه زهرا(س) همخوانی کردند و جلوه‌ای عیدانه و شاد به مراسم بخشیدند. 
در این مراسم همچنین، حجت‌الاسلام‌والمسلمین ناصر رفیعی به تبیین شخصیت حضرت زهرا(س) پرداخت و بیان کرد: یکی از القاب این بانوی بزرگوار "حانیه" به معنای بسیار مهربان با همسر است. 
حضرت زهرا(س) نه‌تنها نسبت به همسر بلکه نسبت به پدر، فرزندان و حتی همسایه‌ها نیز بسیار مهربان بودند و با آنها با عطوفت و مهربانی رفتار می‌کرد و پیامبر اکرم(ص) به سبب همین مهربانی بسیار به ایشان«ام ابیها » یعنی مادر پدرش، لقب داده بودند. 
وی افزود: حضرت صدیقه(س) نسبت به شیعیان و حتی شیعیان عاصی و گناهکار هم بسیار مهربان بودند و تا آخرین لحظات عمر شریف خود برای آن‌ها از درگاه خداوند طلب شفاعت می‌کرد. 
در این مراسم که با مولودی‌خوانی و نغمه‌سرایی ذاکران اهل‌بیت(ع)، احمد نیا، ذاکری فر، الهی اسلامی نژاد و میثمی همراه بود، حجت‌الاسلام مؤدب نیز تازه سروده‌ای در وصف حضرت زهرا(س) را در شب جشن میلاد حضرت این بانوی بافضیلت، پیشکش زائران و مجاوران شرکت‌کننده کرد:
جهان مدیون نامش تا قیامت، شود معنا به نام او کرامت
چه دارد دشمنش غیر از ندامت، کند او بر امامان هم امامت
کسی جز او نشد همتای مولا، به دنیا در پی لبخند اوییم
اگر پیروز با سربند اوییم، که ما دلبسته فرزند اوییم