شناسهٔ خبر: 70399357 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: برنا | لینک خبر

بزرگترین چالش تولید و صنعت در حوزه کمبود انرژی است

رئیس اتاق بازرگانی استان قزوین گفت: بزرگترین چالش تولید و صنعت در حوزه کمبود انرژی است که با هماهنگی و برنامه ریزی می‌توانیم برای آن تدبیر کنیم.   رئیس اتاق بازرگانی استان قزوین گفت: بزرگترین چالش تولید و صنعت در حوزه کمبود انرژی است که با هماهنگی و برنامه ریزی می‌توانیم برای آن تدبیر کنیم.  

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری برنا از قزوین؛ مهدی عبدیان روز یکشنبه در جمع خبرنگاران رسانه های گروهی استان که در اتاق بازرگانی قزوین برگزار شد، اظهار کرد: تراز اتاق بازرگانی منفی بود که امروز بعد از ۱۹ ماه حدود ۹۰ میلیارد تومان هزینه کردیم برای تکمیل ساختمان و پرداخت پیمانکاران و مهندسان که از ۱۶ سال قبل مانده بود تسویه کردیم. 

وی افزود: کارهای بزرگی صورت گرفت و برپایی نمایشگاه اربیل با موفقیت انجام شد و چند هئیت تجاری به خارج داشتیم و چند هیئت دیگر هم اعزام خواهیم داشت. 

بزرگترین چالش تولید و صنعت در حوزه کمبود انرژی است

عبدیان تصریح کرد: امروز بیش از ۴۴ میلیارد تومان در اتاق سرمایه داریم و با فعال شدن اتاق توانستیم کارتهای بیشتری صادر کنیم. 

وی اظهارداشت: اتاق بازرگانی قزوین را با ۶۶۶ کارت تحویل گرفتیم و درب اتاق را باز کردیم و امروز تعداد صدور کارتهای بازرگانی از ۲۵۰۰ مورد عبور کردیم. 

عبدیان بیان کرد: در فصل پاییز حدود ۵۵۰ کارت و آبان ماه ۲۰۶ کارت صادر شد و حدود ۲۳۰ کارت که فعال بوده اند اما عضو اتاق تهران بودند را برگرداندیم به استان که مزیتش این است هر چند مالیات عملکرد در خزانه است اما مالیات ارزش افزوده استان بیشتر می شود و حدود ۵۰ درصد آن در بهداشت و سلامت هزینه می شود که دستاورد خوبی است. 

رئیس اتاق بازرگانی قزوین یادآورشد: در آموزش که رکن اساسی است قبلا با دریافت هزینه انجام می شد که حدود ۱.۵ میلیارد تومان درآمد آموزشی داشتیم که ما برای اعتلای مهارت آموزی این هزینه ها را حذف کردیم و در پاییز ،۲۴ دوره آموزشی رایگان برگزار کردیم که ۱۱۲۴ نفر در آن شرکت کردند و از اساتید ملی استفاده کردیم. 

رئیس اتحادیه صادرکنندگان استان قزوین بیان کرد: در این دوره های آموزشی ۱۵ سرفصل در حوزه مالیاتی، بازرگانی، ارتباط با روسیه و عراق در ۲۴ دوره آموزشی داشتیم که ۱۵ دوره حضوری و ۹ دوره آنلاین بود. 

بزرگترین چالش تولید و صنعت در حوزه کمبود انرژی است

وی گفت: در سه ماهه اخیر با راه اندازی مرکز ارزیابی و سطح رشد واحدهای تولیدی تلاش کردیم تا نیروها تعیین سطح شوند زیرا آمارها نشان می دهد ۷۰ درصد اختلاف واحدها بدلیل نداشتن دانش است که با آموزش در عرصه های مالیات و بیمه می توان آن را حل کرد. 

وی گفت: فضایی در طبقه چهارم اتاق برای دوره های آموزشی پیش بینی شده و ارتباط خوبی با اتاق اصناف و اتاق تعاون داریم و کمیسیون حمل و نقل و نیروی انسانی و مرکز پژوهش‌های اتاق راه اندازی شده تا مشکلات تولید و صادرات را پیگیری کند.

در حوزه انرژی چالش جدی داریم 

عبدیان افزود: در حوزه انرژی چالش جدی داریم و کشور درگیر کمبود برق و گاز و سوخت است و چون قیمت ها پایین بوده و سرمایه گذاری خوبی در ساخت نیروگاه انجام نشده امروز بحران داریم. 

این فعال اقتصادی بیان کرد: امروز تولید دچار بحران جدی است و قطع برق و گاز چالش‌های ما را بیشتر کرده و قرار شده برخی واحدها مصرف را کمتر کنند تا ناترازی جبران شود. 

وی اظهار کرد: با همکاری اتاق بازرگانی و مدیریت انجام شده فعلا قطعی در صنایع نداریم و شرایط پایدارتر شده است و باید برای واحدهایی دارویی و لبنی تدبیر کنیم. 

عبدیان اضافه کرد: بزرگترین چالش واحدهای صنعتی در حوزه انرژی است و امروز ۸۰۰ مگاوات پیک مصرفی برق استان است و اگر واحدی ۳۵ درصد انرژی خود را صرفه جویی کند از قطع برق معاف می شود. 

وی گفت: در صورت حمایت دولت بخش خصوصی آمادگی دارد ۴۰۰ مگاوات برق را با سرمایه گذاران وارد مدار کند. 

عبدیان تصریح کرد: بدلیل ناترازی برق واحدهای صنعتی ۱۵ تا ۲۰ روز بیشتر فعالیت نداشتند و هزینه های تولید بالا رفته است. 

بزرگترین چالش تولید و صنعت در حوزه کمبود انرژی است

وی افزود: نقش اتاق فقط مشورتی است و نقش نظارتی و حاکمیتی نداریم و اگر استاندار و مدیران به توصیه های کارشناسی ما توجه کنند حتما دستاوردهایی دارد و اگر توجهی نشود و چون تصمیم گیران در بخش دولتی هستند از ما کاری ساخته نیست. 

عبدیان گفت: ظرفیت واحدهای صنعتی در ارائه ایده و برنامه بالاست و برای نمونه برق را مدیریت کردیم و از تعطیلی واحدهای صنعتی جلوگیری شد و باور داریم اگر افراد کاردان در حوزه اقتصاد انتخاب شوند می توانیم شاهد رفع موانع و پویایی تولید باشیم.

انتهای پیام