شناسهٔ خبر: 70396822 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

مه صبحگاهی و آلودگی هوا پدیده غالب جوی همدان

کارشناس اداره کل هواشناسی همدان گفت: افزایش غلظت آلاینده‌ها و پدیده مه در آسمان استان به دلیل پایداری جو، برای امروز و فردا پیش‌بینی می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، محمدحسن باقری‌شکیب گفت: با توجه به آخرین خروجی مدل‌های پیش‌یابی هواشناسی، از امروز تا اواخر هفته آسمان استان صاف تا قسمتی ابری است.

او گفت: طی امروز و فردا پدیده مه را در برخی نقاط استان شاهد هستیم و به علت پایداری جو، غلظت آلاینده‌ها در مناطق شهری و صنعتی به ویژه در ساعات اولیه روز افزایش می‌یابد.

کارشناس اداره کل هواشناسی همدان گفت: از نظر تغییرات دمایی، دما‌های بیشینه به تدریج افزایش پیدا می‌کند و دما‌های کمینه تغییر محسوسی ندارد.

باقری‌شکیب با بیان اینکه در اواخر هفته جاری دما‌های کمینه در استان افزایش پیدا می‌کند گفت: روز گذشته بیشینه دما از اسدآباد با هشت درجه سانتیگراد و صبح امروز دمای کمینه از بهار و گل‌تپه با منفی ۶ درجه سانتیگراد گزارش شد.

او همچنین دمای هوا در همدان را طی ۲۴ ساعت اخیر بین چهار و منفی پنج درجه سانتیگراد در نوسان عنوان کرد.