شناسهٔ خبر: 70396473 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

سرمایه‌گذاری ۶ میلیون دلاری چینی‌ها در شهرستان بهار

سرمایه گذاری ۶ میلیون دلاری چینی‌ها در زمینه صنایع فولادی در شهرستان بهار استان مصوب شده و عملیات اجرایی آن بزودی آغاز می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، مدیرکل امور اقتصادی و دارایی همدان گفت: این طرح تولیدی در زمینه کنستانتره آهن اجرا می‌شود که ۵۰ درصد سرمایه‌گذاری آن داخلی است و ۵۰ درصد سرمایه‌گذاری دیگر نیز به ارزش ۶ میلیون و ۲۵۰ هزار دلار توسط سرمایه گذارانی از چین انجام خواهد شد.

حسن پیمانی گفت: این میزان سرمایه گذاری خارجی به تصویب وزارت اقتصاد رسیده است و مقدمات اجرایی آن فراهم شده است.

او گفت: زمینه‌های راه‌اندازی این پروژه فراهم شده است و با تامین ترانس و رفع موانع برق‌رسانی نیز وارد مرحله اجرایی خواهد شد.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی همدان گفت: سرمایه گذاری ۱۰۰ میلیون دلاری چینی‌ها در کارخانه ریخته‌گری مدرن نیز در حال پیگیری است و تلاش داریم به زودی به تصویب برسد.

پیمانی گفت: این طرح هنوز در حال بررسی توسط کارشناسان است و در صورت تایید نهایی به تصویب می‌رسد.

او با اشاره به اینکه سرمایه‌گذاری خارجی استان در سال جاری حدود ۱۵ میلیون هدف‌گذاری شده بود، گفت: تا به امروز حدود چهار برابر بیشتر از برنامه‌ریزی صورت گرفته در استان همدان مجوز سرمایه‌گذاری خارجی صادر شده است.

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی همدان گفت: توسعه سرمایه‌گذاری خارجی نقش بسیار مهمی در رشد تولید و جهش اقتصادی استان همدان دارد.