به گزارش همشهری آنلاین، با این حال تهیه این ژله خوشمزه و جذاب به چند ساعت زمان نیاز دارد، پس اگر قصد انجام این کار را دارید حتما بخش آزاد روز خود را به آن اختصاص دهید و برای اینکه بهترین نتیجه در این زمینه حاصل شود مراحل را مطابق با طرز تهیه ژله رنگارنگ که در این مطلب از همشهری آنلاین به سراغ آن رفتهایم، دنبال کنید.
مواد لازم برای تهیه ژله رنگارنگ
ترکیبات و موادی که برای آمادهسازی ژله رنگارنگ نیاز دارید در ادامه و در جدول زیر معرفی شدهاند:
مواد لازم |
مقادیر موردنیاز |
پودر ژله در طعمهای مختلف |
به تعداد دلخواه |
بستنی وانیلی |
نیم کیلو |
آب جوش |
به میزان لازم |
انتخاب طعمها و رنگهای متنوع ژله
شما میتوانید با ترکیب کردن طعمهای دلخواه خود یک ژله رنگارنگ زیبا و خوشمزه آماده کنید. برای مثال ترکیب طعم توت فرنگی و پرتقال تجربهای لذتبخش است که نتیجهی نهایی آن کاملا مورد توجه شما خواهد بود.
البته توجه کنید که در صورت کمبود وقت میتوانید تعداد لایههای ژله خود را کمتر کنید تا مراحل آمادهسازی سریعتر انجام شود؛ با این حال لازم است ارتفاع قالب خود را هم در نظر داشته باشید و تعداد طعمها و رنگهای موردنظر را مطابق با آن انتخاب کنید.
بیشتر بخوانید: طرز تهیه چند نوع ژله خانگی با میوههای فصل
دستورالعمل تهیه ژله رنگارنگ
پس از خریداری تعداد ژله دلخواه میتوانید مراحل مرتبط با طرز تهیه ژله رنگارنگ را به صورت زیر دنبال کنید:
- در قدم اول باید یک بسته ژله را به همراه یک لیوان آب جوش درون یک کاسه حل کنید. پس از آن کاسه را روی حرارت بخار آب بگذارید و هم زدن را تا جایی ادامه دهید که پودر ژله به صورت کامل حل شود.
- پس از حل شدن پودر ژله، کاسه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید ولرم شود. در همین زمان بستنی را از فریزر خارج کنید و اجازه دهید با دمای محیط هماهنگ شود.
- در این مرحله نوبت به اضافه کردن یک قاشق سرپر بستنی به ژله ولرم میرسد که باید به آرامی صورت بگیرد و هم زدن هم تا یکدست شدن با ژله ادامه پیدا کند. در آخر میتوانید قالب را با مقداری روغن چرب و ژله را به آن اضافه کنید.
- حال باید قالب را به مدت ۲۰ دقیقه درون یخچال بگذاریم تا ژله نیمبند شود.
- پس از این مدت زمان رنگ بعدی ژله را درست و به ترکیب قبلی اضافه کنید. به همین روش هر ۲۰ دقیقه لایهی بعدی را آماده کنید و به ترکیب انتقال دهید.
- در نهایت پس از اتمام لایهها باید حدود ۴ ساعت صبر کنیم تا ژله خود را به خوبی بگیرید و در زمان جدا کردن از قالب لایههای آن از یکدیگر جدا نشود. پس از طی شدن این مدت زمان میتوانید ظرف را برگردانید و ژله را به راحتی سرو کنید.
نکات مهم برای جلوگیری از جدا شدن لایهها
یکی از مهمترین چالشهای پیشرو در زمان تهیه ژله رنگارنگ، جدا شدن لایهها از یکدیگر است؛ با این حال در صورتی که نکات و موارد ذکر شده در این بخش را در نظر داشته باشید، احتمال بروز این مشکل برای شما به حداقل میرسد:
- حتما نسبت آب به پودر ژله را مطابق با دستورالعمل ذکر شده روی بسته رعایت کنید؛ علاوهبراین در نظر داشته باشید که استفاده از مقادیر کمتر از آب باعث غلیظتر شدن ژله و مانع از جدا شدن لایههای آن میشود.
- توجه کنید که زمان اضافه کردن هر ژله بیشتر از ۲۰ دقیقه نشود، چرا که ژلهها در اثر ماندن بیشتر از اندازه در یخچال سفت میشوند و به لایهی بعدی خود نمیچسبند.
- به منظور افزایش چسبندگی میتوانید مقداری پودر ژلاتین به ترکیب خود اضافه کنید.
- حتما ژله را زمانی به لایههای قبلی اضافه کنید که دمای آن خیلی بالا نباشد، چرا که ریختن آن روی لایههای سرد میتواند باعث ذوب شدن آنها شود.
بیشتر بخوانید: آشنایی با روش تهیه ژله بستنی
روشهای خلاقانه برای تزیین ژله رنگارنگ
شما میتوانید به سلیقه خود ژله رنگارنگ را به شیوههای مختلف تزیین و سرو کنید. برای مثال یکی از گزینههای پیشرو درست کردن آن به شکل لایههای نازک و لایههای سفید جدا کننده است که لایههای نازک همان پودر ژله و لایههای سفید ترکیب بستنی وانیلی و ژله آلوئهورا هستند. علاوهبراین امکان ریختن ژله درون لیوانها و جامهای کوچک هم وجود دارد. البته یکی دیگر از ایدههای جالب در این زمینه شامل تکه تکه کردن ژلههای رنگی و ریختن ترکیب بستنی وانیلی و ژله آلوئهورا روی آنها است که ظاهر آن میتواند هر شخصی را شگفتزده کند.
بیشتر بخوانید: با پودر ژله پاستیل خانگی درست کنید
سخن پایانی
همانطور که ملاحظه کردید طرز تهیه ژله رنگارنگ به نسبت آسان است و صرفا باید در زمان انجام آن نکات و موارد مشخصی را در نظر داشت و در عین حال با صبر و حوصله کافی این کار را انجام داد تا نتیجهی نهایی قابل قبول و جالب توجه از آب در بیاید.