شناسهٔ خبر: 70391310 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

رشد ۵ درصدی انتقال فرآورده‌های نفتی از طریق خطوط لوله - اکونیوز

اقتصاد ایران: یک مقام مسئول گفت: طی ۸ ماه نخست سال ۳۵.۵ میلیارد لیتر مجموعه نفت خام و فراورده‌ نفتی بود که از طریق خطوط لوله حمل شد، که نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۳۴ میلیارد لیتر بوده افزایش داشته است.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، حمیدرضا کیهان‌پور مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه تهران در حاشیه بازدید خبرنگاران از انبار نفت ری با اشاره به اینکه در طول هشت ماه نخست امسال شاهد رشد بیش از پنج درصدی توسعه حمل و نقل لوله‌ای بودیم که این عدد مربوط به شبکه مصرف می‌شود، اظهار مرد: لازم است همه به موضوع مدیریت مصرف توجه ویژه داشته باشند.

مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران منطقه تهران اضافه کرد: در طول هشت ماه نخست امسال ۳۵.۵ میلیارد لیتر مجموعه نفت خام و فراورده نفتی بود که از طریق خطوط لوله حمل شد، که نسبت به مدت مشابه سال قبل که ۳۴ میلیارد لیتر بوده افزایش داشته است.

وی با بیان اینکه شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران دارای ۱۴ هزار کیلومتر خط لوله است که منطقه تهران شاهراه حیاتی آن تلقی می‌شود، اظهار کرد: منطقه تهران دارای ۱۵ مرکز انتقال نفت، ۲۵ ایستگاه مخابرات و بیش از ۲۱۰۰ کیلومتر خط لوله ۸ تا ۳۰ اینچ است.

وی با بیان اینکه شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران شبکه زیر ساختی انتقال فرآورده است، گفت: این شرکت وظیفه انتقال و ذخیره‌سازی فرآورده به‌منظور ایجاد تعادل در سوخت‌رسانی و انتقال فرآورده را به‌عهده دارد.

به گفته مدیر شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران منطقه تهران با بیان اینکه روزانه بیش از ۸ میلیون لیتر فراورده به انبار نفت کن و بیش از ۵ میلیون لیتر به انبار نفت قوچک از طریق خط لوله منتقل می‌شود.

هادی نادری، رئیس مراکز انتقال نفت اصلی نیز در این بازدید با بیان اینکه مرکز انتقال نفت اصلی تهران دارای ۴ تلمبه‌خانه اصلی کشور است که وظیفه سوخت‌رسانی به استان‌های شمالی، شمال غرب و شمال شرق را به‌عهده دارد، گفت: این مرکز همچنین سوخت نیروگاه دماوند که بزرگترین نیروگاه کشور است را تأمین می‌کند.

وی با بیان اینکه تلمبه‌خانه ری‌-شاهرود، ری-تبریز، ری‌-ساری از جمله تلمبه‌خانه‌های مرکز انتقال نفت اصلی تهران است، گفت: خط شاهرود با ظرفیت انتقال روزانه ۱۸۰ هزار بشکه، خط تبریز با ظرفیت روزانه ۵۵ هزار بشکه، خط قزوین با ظرفیت روزانه ۱۵۰ هرار بشکه و خط ساری با ظرفیت ۵۰ هزار بشکه از جمله خطوط مرکز انتقال نفت اصلی است که سه فرآوده اصلی نفت‌گاز، بنزین و نفت سفید از طریق این خطوط انتقال می‌یابد.

برچسب‌ها: