حجت الاسلام والمسلمین حبیب الله غفوری روز شنبه هنگام سرکشی از چند شرکت دانش بنیان، مرکز شتابدهی و مرکز ناباروری جهاد دانشگاهی کرمانشاه در جمع مدیران و کارکنان این مرکز علمی در سرسرای شهید نوروزنژاد گفت: تنوع عرصه هایی که جهاد دانشگاهی در آنها مشغول فعالیت است و شکل دهی زنجیره کاملی از آموزش تا تولید محصول و کسب درآمد، اتفاق بزرگ و ارزشمندی است.
وی با بیان اینکه راه حل مشکلات و معضلات استان کرمانشاه همان عرصه هایی است که جهاد دانشگاهی در آنها مشغول فعالیت است افزود: بر اساس مطالعات و تجربیات چندین استانی که خدمت کرده ام، قبل از ورود به عرصه فرهنگ در استان کرمانشاه باید ریشه های آن را شناسایی و درمان کنیم که جهاد دانشگاهی در این خصوص اقدامات ارزشمندی انجام داده است.
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه با بیان اینکه اگر جوانان در مسیر درستی هدایت شوند هرگز آنها را در حلقه های آسیب زای جامعه نمی بینیم، گفت: اگر استعداد جوانان شناسایی و در مسیر مهارتی و شغلی مناسبی قرار گیرد، هر کدام از آنها به یک عنصر فعال در جامعه تبدیل و می توانند در بخش های تخصصی خود نقش رهبری را برعهده گیرند.
حجت الاسلام والمسلمین غفوری با تاکید بر اینکه استان کرمانشاه ظرفیت های خدادادی فراوانی دارد که میتواند منجر به رشد و توسعه استان شود گفت: برای بهره مندی از این ظرفیت ها در ابتدا باید نیروی انسانی را به فعلیت برسانیم. همین نیروی انسانی قادر است بسیاری از ظرفیت های موجود را به فعلیت رسانده و در عین حال از مهاجرت جوانان کرمانشاهی به سایر استانها هم جلوگیری کند.
وی یکی از ظرفیت های کرمانشاه را گردشگری عنوان کرد و گفت: این استان دومین استان کشور از نظر میراث فرهنگی و گردشگری است که باید در این خصوص به صورت ویژه فعالیت کرد؛ امروز می بینیم کشور ترکیه برای جذب گردشگر دبیرستان گردشگری راه اندازی کرده است و نوجوانان و جوانان بعد از اتمام دبیرستان مستقیما وارد عرصه گردشگری می شوند و این حجم از جذب گردشگر را هم آنها انجام می دهند.
نماینده ولی فقیه در استان کرمانشاه جهاد دانشگاهی را نبض پیشرفت و توسعه کشور دانست و گفت: مسیری که جهاد دانشگاهی در عرصه های مختلف به دنبال آن است، مسیری درست و جهادی است که منجر به حل مشکلات استان می شود و لذا همه دستگاه ها باید از این ظرفیت استفاده کنند.
به گزارش ایرنا رییس جهاد دانشگاهی کرمانشاه هم در این بازدید با بیان اینکه تقویت فرهنگ کار و ایجاد اشتغال ۲ هدف اصلی نهاد تحت مسوولیتش است گفت : ۳۳۰ واحد فناور و ۱۰۰ شرکت دانش بنیان از خدمات پارک علم و فناوری کرمانشاه استفاده می کنند به نحوی که محصولات این شرکت ها به ارزش ۱۷ میلیون دلار به ۱۴ کشور صادر میشود .