شناسهٔ خبر: 70384955 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: اکونیوز | لینک خبر

نجات جان ۷۵ نفر در سواحل خوزستان - اکونیوز

اقتصاد ایران: اهواز - رئیس هیأت نجات غریق و غواصی خوزستان گفت: در هفت ماه اشتغال ناجیان غریق شاهد نجات جان حداقل ۷۵ نفر بوده ایم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار مهر، امید جشان زاده پیش از ظهر امروز شنبه در مجمع عمومی سالیانه هیأت نجات غریق و غواصی استان خوزستان که در هتل پارس برگزار شد، با بیان اینکه شاید اگر حضور پرانرژی مدیرکل جوان و ورزشی نبود، خیلی جاها ترمز می‌کردیم و برخی کارها را انجام نمی‌دادیم، گفت: زمانی که کار را تحویل گرفتیم شرایط مساعد نبود، برخی استخرهای شنا استان شناخته شده نبودند و در خوزستان تنها یک استخر کمیسیون ماده ۵۵ بود. همچنین چیزی به نام اشل بیمه و موارد ابتدایی در حوزه ناجیان غریق وجود نداشت.

رئیس هیأت نجات غریق و غواصی خوزستان بیان کرد: وضعیت موجود و غرق‌شدگی هایی که بحران ایجاد کرده بود ما را می‌ترساند که شاید نتوانیم کار را انجام دهیم اما به همت تمامی رئیس شهرستان‌ها، فدراسیون و دستگاه ورزش از ابتدا فعالیت را به گونه‌ای آغاز کردیم که تغییر ملموس شد.

وی افزود: در تمامی حوزه‌ها اتفاق‌هایی رخ داد که خروجی آن اینگونه شد، در پایان سال بیشترین استخر تأیید شده فنی در کشور را داشتیم و طبق آمار ۸۰ نفر منجی غریق به کار گرفته شد. همچنین در حوزه بیمه و سایر موارد پرونده‌های ثبت شده، فرم‌ها و بازرسی از استان آمار بالایی داشت.

رئیس هیأت نجات غریق و غواصی خوزستان با اعلام اینکه در حوزه آمادگی منجیان غریق شرایطی داشتیم که شاید بسیاری از آنها در حال از دست دادن آمادگی قلبی و عروقی بودند، عنوان کرد: از همان ابتدا در کنار سرکشی از استخرها، بازرسی و ساماندهی استخرها، کلاس‌های آمادگی با نظم و مدیریت خاصی برگزار شد.

جشان زاده ادامه داد: همچنین برای اولین بار بازرسی‌ها و تدریس‌ها در سطح استان را از شهرستان‌های دیگر انجام دادیم، اینها همه هزینه بر بود اما به دنبال کیفیت بودیم. البته گاهی با ادارات شهرستان وارد چالش‌هایی شدیم اما در نهایت به سمتی رفتیم که در حوزه آمادگی و اشتغال ناجیان وضعیت مطلوب به دست آوردیم.

وی با بیان اینکه در سال ۱۴۰۲ دوره‌های کمک منجیان را برگزار کردیم، تصریح کرد: شاید یکی از پربارترین دوره‌ها بود که خروجی‌اش مدیرانی شدند که به دنبال اصلاح وضعیت موجود بودند. همچنین در پایان سال با برگزاری دوره‌ها، در حوزه آموزش برای اولین بار هیأت برتر شناخته شدیم.

رئیس هیأت نجات غریق و غواصی خوزستان با بیان اینکه سال‌ها در استان‌های شمالی ساماندهی سواحل شروع شده بود اما رودخانه‌های خوزستان مغفول مانده بودند، اظهار کرد: سال گذشته شاهد رونمایی از طرح جامع ایجاد شناگاه در سطح رودخانه‌های استان بودیم.

جشان زاده اضافه کرد: توانستیم پس از پیگیری‌های مکرر، استانداری و وزارت کشور را با کمک فدراسیون متقاعد کنیم که سواحل رودخانه در زمره سواحل با قابلیت ساماندهی قرار بگیرند و امسال در مجمع عمومی سالیانه فدراسیون برای اولین بار واژه «رودخانه» را در دستورالعمل اجرایی فدراسیون دیدیم.

به گفته وی، با استفاده از ظرفیت‌های قایق‌های بومی و هیأت قایقرانی می‌توان توسعه نیروها در سواحل را داشته باشیم.

رئیس هیأت نجات غریق و غواصی خوزستان بیان کرد: انشاالله به سمتی می‌رویم که دستورالعمل ساماندهی سواحل در وزارت را تغییر دهیم.

جشان زاده با اعلام اینکه در سال گذشته ۳ میلیارد و ۳۰۰ تومان از وزارت برای ساماندهی سواحل در نظر گرفته شده بود که موفق به جذب ۱۰۰ درصد آن شدیم. همچنین در حوزه خرید و تجهیزات مبلغی که تخصیص داده شده بود در راستای طرح پیشگیری از غرق‌شدگی هزینه شد.

وی گفت: خروجی همه اقدامات سال گذشته اینگونه شد که امروز در حوزه سواحل ۱۵۰ ناجی غریق مشغول به کار داریم در حالی که ظرفیت ۱۲۰ نفر بود و در هفت ماه اشتغال ناجیان غریق شاهد نجات جان حداقل ۷۵ نفر بوده‌ایم.

رئیس هیأت نجات غریق و غواصی خوزستان با بیان اینکه ساماندهی و حضور ناجیان غریق در سواحل باعث شد خانواده‌ها با رغبت و آرامش از سواحل استفاده کنند، افزود: برنامه داریم سال آینده با حدود ۳۰۰ نفر ناجی غریق کار را آغاز کنیم. همچنین در سواحل و رودخانه به سمتی برویم که کمترین آمار غرق‌شدگی را داشته و به صفر برسیم.

وی اظهار کرد: برای اولین بار در کشور، دوره همیار نجات غریق را در بهبهان برگزار کردیم.

جشان زاده به حوزه قهرمانی اشاره کرد و ادامه داد: در مسابقات اخیر قهرمانی جهان یک خوزستانی کسب مقام کرد. برگزاری مسابقات استانی و اعزام به مسابقات کشوری را داشته‌ایم، هفته آینده نیز مسابقات ساحلی در خرمشهر برگزار خواهد شد، انشاالله فاز بعدی کار در حوزه قهرمانی است و حرف برای گفتن خواهیم داشت.

رئیس هیأت نجات غریق و غواصی خوزستان تصریح کرد: همچنین در حوزه غواصی ساماندهی ابتدایی داشتیم، سعی کردیم بر اعزام‌های غواصی نیز نظارت داشته باشیم.

به گزارش خبرنگار مهر، با رأی‌گیری اعضای مجمع، زیبا راکی به عنوان نایب رئیس بانوان هیأت انتخاب شد.

در پایان نیز از رؤسا، کمیته‌ها، قهرمانان و فعالان حوزه نجات غریق استان خوزستان تجلیل به عمل آمد.

برچسب‌ها: