حسین فرهادی سخنگوی اتحادیه بنکداران مواد غذایی بیان داشت: قیمت شکر در اواخر اردیبهشت از ۳۸ هزار و ۵۰۰ تومان به ۴۲ هزار و ۵۰۰ تومان رسید که با همین قیمت به فروش میرسد. شکرهای بسته بندی نیز با قیمت ۴۹ هزار و ۵۰۰ تومان به فروش میرسد.
وی افزود: برنج خارجی هندی ماه گذشته از ۳۵ هزار تومان به ۴۵ هزار تومان رسید. حبوبات و برنج ایرانی نیز افزایش قیمت داشته چرا که ثبت سفارش واردات حبوباب کم بوده و همچنین انتقال ارز موجب التهاب این بازار شده است.
عضو هیئتمدیره بنکداران مواد غذایی گفت: قیمت شکر و برنج خارجی توسط ستاد تنظیم بازار و سازمان حمایت از مصرفکنندگان اعلام میشود. قیمت سایر کالاها باتوجهبه میزان عرضه و تقاضا و شرایط واردکنندگان دستخوش تغییراتی میشود.
افزایش ۱۰ هزار تومانی گوشت قرمز
علی اصغر ملکی ، رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی نیز با بیان اینکه تغییرات چندانی در بازار گوشت ایجاد نشده گفت: در حال حاضر بازار مسکوت و بسته است و خریدها بسیار ضعیف شده و به همین دلیل قیمتها افزایشی نبود. در هفته گذشته به دلیل شب یلدا و نیامدن دام به دلیل تعطیلیها مجوزها با مشکل روبهرو شده بود که برطرف شده است. شاید قیمتها کیلویی ۱۰ هزار تومان افزایش داشته باشد که به دلیل عدم صدور مجوز برای انتقال دام به تهران بوده است. امروز بازار به حالت قبل برگشته است.
وی با بیان اینکه بازار مسکوت و خریدار ضعیف است ادامه داد: دام بهاندازه کافی در شهرستانها وجود دارد و چون خرید نسبت به سال گذشته کمتر است، بازار خود را حفظ کرده است.