شناسهٔ خبر: 70380263 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: جوان | لینک خبر

نایب رئیس اتاق اصناف کرج خبرداد

نانوایی‌های کرج به موتور برق مجهز می‌شوند

نایب رئیس اتاق اصناف کرج گفت: نانوایی‌ها از صنوف خاصی هستند که خدمات خود را در لحظه ارائه می‌کنند و از این جهت با توجه به اینکه تولید کننده قوت غالب مردم هستند، قطعی برق بر تولید خمیر و نان آنها تاثیر می‌گذارد.

صاحب‌خبر -

جلیل عیوضی پرگو درباره تامین برق مورد نیاز صنعت، تولید و اصناف اظهار کرد: ما در کشوری زندگی می‌کنیم که دارای منابع طبیعی ارزشمندی است. بنابراین اگر سرمایه گذاری به سمت انرژی خورشیدی برود و به آن تسهیلاتی داده شود، بخش زیادی از مشکلات در حوزه برق مورد نیاز صنایع و تولید حل خواهد شد.

وی افزود: ترویج و سرمایه گذاری در مورد انرژی خورشیدی به پایداری تولید و رونق کسب و کار در زمان‌های پیک مصرف برق و گاز کمک می کند. با توجه به اینکه در کشور ما بخش‌های زیادی از جمله کشاورزی، کارخانجات، کارگاه‌های تولیدی و بسیاری از صنوف به انرژی برق و گاز وابسته هستند از این رو حرکت به سمت انرژی‌های پاک و تجدیدپذیر به ویژه انرژی خورشیدی بیشتر از گذشته احساس می‌شود.

عیوضی ادامه داد : امروزه در جهان صنایع بزرگی چون کشاورزی، نساجی، سیمان، کاغذ، فولاد، شیمیایی و لبنیات به سمت استفاده از انرژی خورشیدی حرکت کرده‌اند. با توجه به مقرون به صرفه بودن انرژی خورشیدی استفاده از آن در ایجاد نیروگاه‌هایی که با انرژی خورشیدی کار می‌کند، می‌تواند تامین کننده انرژی مورد نیاز باشد.

وی گفت : ساخت ساختمان‌ و تاسیسات صنعتی که مجهز به سیستم‌های انرژی خورشیدی هستند، می‌تواند علاوه بر کاهش آلودگی هوا به تولید و تامین انرژی کمک کرد. در دنیا انرژی خورشیدی را از مردم می‌خرند، از این رو با اختصاص اعتبار برای خریداری صفحات خورشیدی می‌توان مردم را به تولید برق تشویق کرد و برق تولید شده رو را با قوانینی از مردم بخرند. اما متاسفانه هیچ توجهی به استفاده از انرژی خورشیدی نمی‌شود و در مجموعه تصمیم گیری‌های کلان تاکنون به این سمت حرکت نکرده‌ایم.
نایب رئیس اتاق اصناف در مورد صنوفی که خدمات به روز ارائه می‌کنند، اظهار کرد: نانوایی‌ها از صنوف خاصی هستند که خدمات خود را در لحظه ارائه می‌کنند و از این جهت با توجه به اینکه تولید کننده قوت غالب مردم هستند، قطعی برق بر تولید خمیر و نان آنها تاثیر می‌گذارد. این یک موضوع بسیار مهم و حیاتی است که در این شرایط و سهمیه‌ای که نانوایان بابت فروش نان و آرد دارند، باید مورد توجه قرار گیرد.

وی خاطرنشان کرد: البته طرحی ارائه شده که هنوز به اجرای کامل در نیامده اما با اختصاص موتور برق به نانوایی‌ها کمک شده است ولی این کافی نیست. همچنین اطلاع رسانی که در مورد زمانبندی قطعی برق مناطق داده می‌شود مفید است، اما با تداوم این شرایط تمام این موارد فقط نقش یک مُسکن را دارد.