«ولی الله ناصری» روز شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: بهترین راهکار برای بحث ناترازی، احداث نیرویهای خورشیدی به معنای تنوعبخشی به سبد انرژی کشور است، در واقع جاهایی که از سوختهای فسیلی برای تامین انرژی استفاده نمیشود به طور قطع با تشدید ناترازیها مواجه خواهد شد.
وی با بیان اینکه استان ایلام دارای ظرفیتهای خوبی برای احداث نیروگاههای خورشیدی است، افزود: حدود سه هزار نیروگاه پشتبامی برای مناطق مختلف محروم و روستایی استان در نظر گرفته شده که احداث این نیروگاهها با نظر نهادهای حمایتی هم در حال اجرا است.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام یادآور شد: تاکنون ۴۰۰ نیروگاه خورشیدی پشتبامی در مناطق مختلف استان راهاندازی شده که هرکدام سالانه ۹ هزار کیلو وات برق تولید میکنند.
وی بیان کرد: تا پایان سال جاری ۲۰۰ نیروگاه خورشیدی دیگر در مناطق مختلف استان راهاندازی خواهد شد.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام اضافه کرد: موافقتنامه اولیه از طرف وزارت نیرو برای احداث نیروگاه ۱۰۰ مگاواتی در استان اخذ و در این راستا بحث زمین برای احداث یک نیروگاه ۲۰ و ۲۵ مگاواتی در دشت عباس دهلران و مهران مشخص و قرارداد آنها منعقد شده است.
به گفته ناصری، نیروگاه ۳۰۰ کیلو واتی، ۲۰۰ کیلو واتی و ۱۷۰ کیلوواتی در استان احداث شده است و به شبکه متصل خواهد شد.
ناصری با بیان اینکه احداث نیروگاه خورشیدی یکی از راهکارهای مهم برای جبران ناترازی برق استف گفت: در برنامه هفتم توسعه استانها موظف به احداث و اجرای نیروگاههای خورشیدی شدهاند.
مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق استان ایلام یادآور شد: موافقت اولیه نیروگاه سه مگا و یک مگاوات نیز در استان صادر شده و به زودی کار اجرایی آنها آغاز خواهد شد.
به گزارش ایرنا، استان ایلام دارای ۲۷۰ هزار مشترک برق است.