وحید شالچی در گفتوگو با ایسنا، ضمن بیان این مطلب از برنامه وزارت علوم برای بازنگری و اصلاح آییننامه های حوزه فرهنگی دانشجویان خبر داد و اظهار کرد: ما در جامعه ای زندگی می کنیم که سرعت تغییر و تحولات هم در عرصه های تکنولوژی و ارتباطی هم در عرصه فرهنگی به ویژه نسل جوان بالاست. از این جهت لازم است هر چند سال یکبار متناسب با این تغییرات آیین نامه هایی که وجود دارد را بازنگری و اصلاح کنیم.
وی در ادامه تصریح کرد: به طور مثال در هنگام تدوین بسیاری از این آیین نامه ها برخی ابزارهای تکنولوژی اصلا وجود نداشته است. بنابراین تحولات جدید باید در آیین نامه های فرهنگی لحاظ شوند.
معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم خاطرنشان کرد: به طور مثال در حوزه نشریات باید گفت اساس آییننامه نشریات بر دوره ای از نشریه است که ما الان از آن دوره فاصله گرفتیم و در فضای رسانه ای جدید بخشی از رسانه های کلاسیک و چاپی قرار داریم. به طوریکه موقع تدوین این آیین نامه ها اصلا فضای مجازی وجود نداشت یا این فضا بخش کوچکی از زندگی ما را اشغال کرده بود. به این جهت باید اصلاحاتی در این آیین نامه ها با در نظر گرفتن این شرایط ایجاد شود.
شالچی در پایان تاکید کرد: آیین نامه برگزاری کرسیهای آزاداندیشی اندیشی از دیگر آیین نامه های است که باید مورد بازنگری و اصلاح قرار بگیرد. وزارت علوم در این زمینه پیشنهادات خود را به شورای عالی انقلاب فرهنگی خواهد داد تا تصمیم گیری صورت بگیرد.
انتهای پیام