امیر عمیدی در گفتوگو با میزان، اظهار داشت: بسیار خوشحالم از اینکه کسی برای وزارت ورزش انتخاب شده که خودش به مسائل و مشکلات عرصه ورزش آشناست و جلسات، حرفها و موضوعاتی را مطرح میکند که بیانگر اشراف او به این امور است. این مسئله نویدبخش انجام اصلاحات در فدراسیونها، ادارات کل و معاونتها در روند برنامهریزیها و انتخابات و اجرا و نظارت است.
وی درخصوص مجمع فوقالعادهای که برای برکناری افشین نوروزی از هیئت رئیسه فدراسیون تنیس روی میز برگزار شد و به سرانجام هم نرسید، عنوان کرد: در ارتباط با مجمع فوقالعاده در تمام بخشهای عمومی و خصوصی، هدف اصلاح یک روند غلط و اصلاح برنامهریزی برای یک امر غیرمنتظره و... است. اینکه مجمع فوقالعادهای تشکیل شود تا یکی از نخبگان تنیس روی میز با سابقه حدود ۳۰ سال عضویت در تیمهای ملی و داشتن مدرک کارشناسی ارشد تربیت بدنی و دانشجوی دکترا را که اخیراً بهعنوان مدرس فدراسیون جهانی سطح ۲ قبول شده است، از تنیس روی میز ایران حذف کنیم، به نفع چه کسی است؟ مسلماً تا چند سال جای خالی او پر نخواهد شد و تنیس روی میز مهرهای ارزنده را از دست خواهد داد.
عمیدی تصریح کرد: انصافاً یک اشتباه یا رفتاری در یک مسابقه انتخابی نباید ملاک برای انتقامجویی و حذف قرار بگیرد. مدیریت عالی یک رشته و وزارت ورزش بعنوان پدر خانواده ورزش باید با سعه صدر و دلسوزی سعی در همافزایی و وفاق و شنیدن صداهای مخالف و راهکارهای مغایر با نظر خودشان داشته باشند. در واقع حذف و کینهتوزی بدترین و آخرین راه کار ممکن است.
دبیر سابق فدراسیون تنیس روی میز در واکنش به این موضوع که «رئیس فدراسیون پس از مجمع گفت وزیر ورزش قرار است استعفای افشین نوروزی را بگیرد، در حالی که شنیده میشود وزیر ورزش چنین صحبتی انجام نداده است و چرا علیقارداشی چنین صحبتی را به نقل از وزیر مطرح کرده که واقعیت ندارد؟» گفت: در مورد اظهارات شخص وزیر و ریاست فدراسیون نظری ندارم. بهتر است اگر لازم به شفافسازی باشد، خودشان بیان کنند و نقل قول به این شیوه بنظرم صحیح نیست، چون ممکن است جملاتی قبل یا بعد گفته شده باشد که مطلب متفاوت باشد.
عمیدی درباره عدم بازگشت باران ارجمند عضو تیم نوجوانان ایران به کشور پس از حضور در مسابقات جهانی اظهار داشت: صرف نظر از ماهیت کار او و تحلیل چگونگی اینکار، فراموش نکنید که مسئولیت یک دختر زیر ۱۵ سال در هر شرایطی برعهده سرپرست تیم ملی است. به نظرم دوستان باید پاسخگوی این اتفاق باشند. اینکه دو نفر سرپرست و نماینده حراست وزارت ورزش و رئیس فدراسیون و دیگر همراهان فقط بگویند پروتکل مراعات شده، کافی نیست و باید در مراجع نظارتی مربوطه پاسخگو باشند؛ چرا که مشکل فقط یک امر ورزشی ساده نیست و یک دختر نوجوان در هر حال تحت سرپرستی این دوستان بوده است.
وی در پایان خاطرنشان کرد: البته این دیدگاه صرفاً اداری است و باید نظر خانواده باران ارجمند و دلایل کار را پرسید تا اگر اصلاح روندی لازم است، انجام پذیرد. از اینکه وزارت ورزش و دستگاههای نظارتی مربوطه در مورد فدراسیونها و هیاتهای ورزشی اشرافیت داشته و مجامع بخوبی راهبری و هدایت شود و نظرات بخشهای مختلف لحاظ شود، نویدبخش پیشرفت همه جانبه و توسعه خواهد بود.
انتهای پیام/