فتحالله توسلی در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی ایلنا درباره تامین سوخت نیروگاهی اظهار داشت: دولتها اعم از دولت قبلی و فعلی موظف به ایجاد زیرساختهایی برای تامین برق و سوخت نیروگاهها و تولید انرژی خورشیدی هستند و باید به این وظایف عمل میکردند حال سوال این است که چرا سوخت نیروگاهها تامین نشده، گاز به چاههای نفت تزریق نشده و اساسا چرا تزریق گاز صورت نگرفته است. همچنین چرا اقداماتی برای صرفه جویی در مصرف سوخت انجام نشده است.
وی با انتقاد از قطعی برق ناشی از کمبود سوخت نیروگاه ها در کشور گفت: قطعی برق و تعطیلی ادارات و بانکها باعث بروز مشکلاتی در زندگی مردم شده است؛ اقداماتی همچون خاموش کردن محوطه ریاست جمهوری و قطع برق دستگاههای پرمصرف گامی در راستای فرهنگ سازی است اما باید به جای اینکارها به سمت تولید برق رفت.
عضو کمیسیون اقتصادی مجلس گفت: دولتها اعم از دولت قبلی و فعلی موظف به ایجاد زیرساختهایی برای تامین برق و سوخت نیروگاهها و تولید انرژی خورشیدی هستند و باید به این وظایف عمل میکردند حال سوال این است که چرا سوخت نیروگاهها تامین نشده، گاز به چاههای نفت تزریق نشده و اساسا چرا تزریق گاز صورت نگرفته است. همچنین چرا اقداماتی برای صرفه جویی در مصرف سوخت انجام نشده است.
وی خاطرنشان کرد: بایداقدامات پیشگیرانه برای تامین برق انجام میشد که از جمله آن تامین سوخت نیرگاهها، استفاده از منابع جدید مانند انرژی خورشیدی و حمایت از کولرهای با مصرف پایین است.
این نماینده مجلس گفت: نتیجه انجام نشدن این اقدامات تعطیل شدن یک هفتهای کشور و ایجاد مشکلاتی برای مردم است. باید ما مسئولان به مردم جواب دهیم.
وی در پایان بیان کرد: وزارت نفت باید با برنامهریزی صحیح و تامین سوخت نیروگاهها، از بروز چنین بحرانهایی جلوگیری کرده تا به زندگی روزمره شهروندان آسیب نرساند.