شناسهٔ خبر: 70358905 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

احتمال افزایش تلفات طوفان در مایوت به حدود هزار نفر

جست‌وجو برای یافتن قربانیان مخرب‌ترین طوفان سال‌های اخیر در مایوت، قلمروفرادریایی فرانسه همچنان ادامه دارد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری دانشجو، وضعیت مایوت، قلمرو فرادریایی فرانسه درپی وقوع طوفان مرگ‌بار چیدو همچنان بحرانی است.

مقام‌های مایوت، قلمرو فرادریایی فرانسه اعلام کردند که تاکنون جسد ۳۱ قربانی طوفان چیدو را پیدا کرده‌اند، اما با پیش رفتن عملیات جست‌وجو انتظار می‌رود که شمار قربانیان به صد‌ها یا هزار نفر برسد.

جست‌وجوی قربانیان در حلبی‌آباد‌های مایوت، محل سکونت مهاجران همچنان ادامه دارد و پاکسازی تنها بیمارستان مایوت از آثار طوفان تا روز چهارشنبه انجام نشده بود.

براساس آمارها، شمار مجروحان جدی این طوفان ۴۵ نفر بوده است؛ ضمن اینکه هزار و ۳۷۳ نفر نیز دچار جراحت سبک شدند.

در حال حاضر، مایوت در وضعیت اضطراری ناشی از فاجعه طبیعی قرار دارد.

فرانسوا بایرو، نخست‌وزیر فرانسه اعلام کرد: تراژدی مایوت احتمالا بدترین فاجعه طبیعی چند قرن گذشته در فرانسه است؛ شدت بحران در مایوت به حدی است که امانوئل مکرون، رئیس‌جمهور فرانسه ناچار شد پنجشنبه، ۲۹ آذر به این جزیره سفر کند.

مایوت، متشکل از ۲ جزیره واقع در نزدیکی ماداگاسکار در سواحل جنوب شرقی آفریقا، فقیرترین منطقه فرانسه است؛ براساس اعلام هواشناسان، طوفان چیدو جدیدترین طوفان از یک رشته طوفان در سراسر جهان است که به دلیل تغییرهای آب‌وهوایی ایجاد شده است.

مایوت با فقر، بیکاری، خشونت و بحران مهاجرتی که فرانسه با سرکوب پلیس و اخراج گسترده به آن پاسخ داده، دست‌وپنجه نرم می‌کند.

تخمین زده می‌شود که یک‌سوم جمعیت مایوت در حلبی‌آباد‌هایی زندگی می‌کنند که سقف‌های فلزی آن‌ها محافظت اندکی در برابر طوفان ارائه می‌دهند.

در حالی که آمار‌های رسمی جمعیت مایوت را ۳۲۰ هزار نفر اعلام می‌کنند، مقام‌های مایوت می‌گویند که بین ۱۰۰ تا ۲۵۰ هزار مهاجر بدون مدرک شناسایی در این مجمع‌الجزایر زندگی می‌کنند.

مقام‌های مایوت می‌گویند به دلیل حضور مهاجران فاقد مدرک در مایوت، احتمالا ارائه آمار دقیق از تلفات طوفان چیدو دشوار شود.

در حال حاضر و پس از طوفان، خدمات بهداشتی در سراسر مایوت مختل شده است؛ فرودگاه مایوت نیز به روی پرواز‌های غیرنظامی بسته شده است؛ در عین حال، نگرانی‌های جدی برای تامین آب آشامیدنی ساکنان مایوت وجود دارد.

برچسب‌ها: