شناسهٔ خبر: 70358336 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

تولید روزانه ۱۸۰ تن گوشت مرغ گرم در استان زنجان

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: روزانه حدود ۱۷۰ تا ۱۸۰ تن گوشت مرغ گرم در استان زنجان تولید می‌شود.

صاحب‌خبر -

 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مرکز زنجان؛ رییس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: روزانه ۱۰۰ تن گوشت مرغ در این استان مصرف می‌شود که حدود ۷۰ تن آن به صورت مرغ گرم کامل و ۳۰ تن نیز به شکل قطعه بندی شده است.

 حسنی  با بیان اینکه روزانه حدود ۱۷۰ تا ۱۸۰ تن گوشت مرغ گرم در استان زنجان تولید می‌شود افزود: میزان تولید گوشت مرغ در استان زنجان بیش از میزان مصرف آن است و مازاد تولید به سایر استان‌ها صادر می‌شود.

وی گفت: گوشت مرغ از طریق سامانه ستکا با کنترل و نظارت دقیق در استان توزیع می‌شود و به طور معمول قیمت گوشت مرغ در زنجان پایین‌تر از استان‌های همجوار است.

این مقام مسئول افزود: در  حال حاضر قیمت مصوب گوشت مرغ گرم برای مصرف کننده در استان زنجان هر کیلو ۸۹۰ هزار ریال تعیین شده است.

حسنی با بیان اینکه ماه گذشته رکورد جوجه ریزی در استان در واحد‌های مرغداری با سه میلیون و ۴۰۰ هزار قطعه شکسته شد، گفت: با مجموع تدابیر و تمهیدات پیش بینی شده و با لحاظ واحد‌های تولیدی در دست ساخت به سمت افزایش ظرفیت تولید گوشت مرغ در استان حرکت می‌کنیم.

رییس سازمان جهاد کشاورزی استان زنجان گفت: بیش از ۲۵۰ واحد مرغداری گوشتی با ظرفیتی بالغ بر هفت میلیون و ۷۰۰ هزار قطعه در استان در حال فعالیت هستند که امسال تاکنون بیش از ۲۱ میلیون قطعه جوجه ریزی با پیش بینی تولید بیش از ۳۸ هزار تن گوشت مرغ در آنها انجام شده است.