شناسهٔ خبر: 70358104 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: بسیج نیوز | لینک خبر

رجبی دوانی عنوان کرد

ضرورت بازشناسی عظمت‌ها و افتخارات ایران در مقاطع مختلف تاریخی

همدان-رئیس بنیاد ایران‌شناسی کشور، تاکید کرد: گفت: وظیفه داریم عظمت‌ها و افتخارات ایران را در سه مقطع تاریخی ایران باستان، ایران دوره اسلامی و ایران انقلاب اسلامی به جامعه بازشناسی کنیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، محمدحسین رجبی دوانی در آئین رونمایی از مجموعه پنج جلدی تاریخ و جغرافیای تاریخی ملایر، اظهار کرد: اگر حاکمیت مدافع، پشتیبان و مشوق باشد، پیشرفت‌ها حاصل می‌شود و اگر حاکمیت انگیزه نداشته باشد و مایل نباشد، سبب توقف و ایستایی کشور خواهد شد.

وی از اساتید دانشگاهی خواست دانشجویان خود را به این هویت بزرگ و پرافتخار رهنمون شوند و گفت: در بنیاد ایران‌شناسی به شدت با فقر بودجه مواجه هستیم اما وظیفه داریم عظمت‌ها و افتخارات ایران را در سه مقطع تاریخی ایران باستان، ایران دوره اسلامی و ایران انقلاب اسلامی به جامعه بازشناسی کنیم.

رئیس بنیاد ایران شناسی کشور، رهبر معظم انقلاب را رهبری عالم، اندیشمند و مشوق دانست و افزود: در اروپا و غرب هیچ پرده و محدودیتی برای مسائل اخلاقی وجود ندارد و حتی اربابان کلیساها، با هم جنس‌گرایی کنار آمده اند.

وی ادامه داد: با داشتن چنین رهبری، تمدن نوین اسلامی را که در چارچوب سیاسی ایران اسلامی پدید می آید، به جهان عرضه کنیم.

رجبی دوانی مردم کشور را مردمی بی نظیر و خوب در طول تاریخ معرفی کرد و افزود: ما به عنوان حلقه های وصل وظیفه داریم به این امر مهم جامع عمل بپوشانیم و باید باور داشته باشیم این تمدن را به برکت ایران اسلامی می توان ایجاد کرد.

وی با بیان اینکه اسلام به همت ایرانی ها دو قرن حرف اول را در تمدن بشری می زد، گفت: تا قرن هفدهم مهم ترین منابع پزشکی دانشگاه های اروپا، کتاب قانون ابن سینا بود بنابراین ما وظیفه داریم اعتلای ایران اسلامی را محقق کنیم.

رئیس بنیاد ایران شناسی کشور در ادامه با اشاره به اینکه فضای پر هرج و مرج مجازی با کوتاهی برخی مسئولان به صورت ولنگاری به حال خود گذاشته شده است، خاطرنشان کرد: دشمنان مرتب درصدد بمباران جوانان و از خود بیگانه کردن آنها و قطع کردن ارتباط آنها با پیشینه درخشان و تاریخی شان هستند و تا حدی در برخی جوانان موفق شدند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود«شهرستان ملایر »را یکی از مهدهای بزرگ تاریخی و تمدنی ایران دانست و تاکید کرد: ملایر با مبلمان منبت و انگور شناخته می شود، اما این برای شأن ملایر کافی نیست.

رجبی دوانی اظهار کرد: دکتر «حسن رضا رفیعی» سالها زحمت کشیده و بیش از ۸۰۰ منبع را مطالعه کرده است و مجموعه پنج جلدی وی، کار محققانه و ارزشمندی است و این مجموعه در بنیاد ایران شناسی ارزیابی شده و به عنوان کار علمی برگزیده در استان شناخته شده است.

وی تصریح کرد: در بنیاد ایران شناسی تلاش می کنیم هویت ایران اسلامی را برای غافلان بازگو کنیم تا همگان آن را بشناسند و به آن افتخار کنند.

رئیس بنیاد ایران شناسی کشور ادامه داد: بنیاد ایران شناسی بر اساس ماموریت ها و وظایف خود وظیفه دارد تاریخ تمدن و فرهنگ ایران را در عرصه ملی و بین المللی بشناساند و شناسایی کند.

وی با بیان اینکه ما وظیفه داریم از تحقیقات پژوهشگران در عرصه ویژگی‌ها، آداب و رسوم، افتخارات و تاریخ و هنر حمایت کنیم، یادآور شد: ما در ۲۰ استان کشور نمایندگی مرکزی داریم که وظایف آن ها تحقیق و ارتباط با تاریخ، فرهنگ و تمدن همان منطقه است.

انتهای پیام/