شناسهٔ خبر: 70356311 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران:

بدهی انباشته در علوم پزشکی مازندران فراتر از توان دانشگاه است

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران گفت: بدهی انباشته‌ای را در دانشگاه علوم پزشکی مازندران داریم که فراتر از توان دانشگاه است و تعهداتی به مردم، خیرین و شهرستان‌ها داریم که قسمتی از کار انجام و مابقی باید انجام شود.

صاحب‌خبر -

دکتر محمدصادق رضایی ۲۹ آذرماه در سفر شهرستانی به بهشهر و بازدید از بیمارستان و دانشکده پرستاری این شهرستان با اظهار این مطلب که امروز با همراهی تمامی معاونان در بهشهر حاضر شدیم تا مشکلات را از نزدیک بررسی کنیم، اظهار کرد: باید مسیر همه ما مسیر تامین سلامت مردم باشد.

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران افزود: واقعیت آن است که بدهی انباشته‌ای را در دانشگاه داریم که فراتر از توان دانشگاه است و تعهداتی به مردم، خیرین و شهرستان‌ها داریم که قسمتی از کار انجام و مابقی باید انجام شود.

دکتر رضایی با اظهار تاسف نسبت به عدم انجام کار کارشناسی برای برخی از پروژه‌ها که اعتباری برای تکمیل آن‌ها در نظر گرفته نشده‌است، یادآور شد: ما باید بر اساس داشته‌هایمان اولویت‌بندی کنیم و در شهرستان گام به گام جلو برویم.

بدهی انباشته در علوم پزشکی مازندران فراتر از توان دانشگاه است

سرپرست دانشگاه علوم پزشکی مازندران با تاکید بر اینکه بر اساس استراتژی وزارت بهداشت صرفا تکمیل پروژه‌هایی است که دارای پیشرفت بالای ۸۵ درصد است، تصریح کرد: نگرانی‌های مردم دغدغه دانشگاه علوم پزشکی مازندران نیز هست.

دکتر رضایی با اشاره به  اینکه مقرر شد مبالغی را دانشگاه به دانشکده پرستاری بهشهر بپردازد، گفت: آماده هستیم تا طبق قرارداد عمل کنی و در خصوص بیمارستان امام بهشهر متاسفانه در سفر ریاست جمهوری مصوبات فراوانی به انشا درآمد که پس از حادثه، از سوی معاون اول ایشان ابلاغ نشد و باید برای آن راهکاری پیدا کنیم.

دکتر رضایی در خصوص فرسودگی دستگاه‌های دیالیز این بیمارستان اظهار کرد: مطمئنا تجهیزاتی که از وزارت بهداشت به استان اختصاص یافت به عدالت تقسیم می‌کنیم و بهشهر را لحاظ خواهیم کرد؛ اما جدا از این باید از ظرفیت خیرین برای خرید دستگاه دیالیز بهره برد.

بدهی انباشته در علوم پزشکی مازندران فراتر از توان دانشگاه است

وی در خصوص اورژانس ۱۱۵ یانه‌سر خاطرنشان کرد: مشکل این پایگاه از طریق تامین رانندگان استیجاری حل می‌شود.

وی بر پیگیری موضوع خانه بهداشت «یکه توت» تاکید کرد و با اشاره به پروژه زاغمرز گفت: این پروژه با توجه به نداشتن مجوز و شرایط بیمارستانی، ظرفیت تبدیل به بیمارستان را ندارد و باید در خصوص کاربری آن بررسی شود تا مردم از خدمات آن منتفع شوند.

انتهای پیام