به گزارش قدس خراسان، سیدحمید حسینی اظهار کرد: از این تعداد بیمار و آسیب دیده ۲۱۴ نفر با آمبولانس به بیمارستان منتقل شده و ۱۲۰ نفر هم توسط کارشناسان فوریتهای پزشکی در محل و به صورت سرپایی درمان شدند.
وی ادامه داد: در این بازه زمانی ۲ هزار و ۱۲۸ تماس مردمی با اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی نیشابور برقرار شده است که ۲۳۸ تماس منجر به اعزام آمبولانس و انجام ماموریت شده است.
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: از این ماموریتها ۳۷ مورد مربوط به حوادث ترافیکی، ۳۱ مورد سقوط همتراز و غیر همتراز، ۲۴ مورد بیماریهای قلبی، سه مورد سکته مغزی، ۶ مورد بیماری های زنان و زایمان و ۱۳۷ مورد دیگر مربوط به امدادرسانی به افراد درگیر انواع بیماریهای داخلی، تشنج، تنفسی، مسمومیتها، کاهش سطح هوشیاری و غیره بوده است.
حسینی افزود: همچنین از مجموع تماسهای مردمی برقرار شده با اورژانس نیشابور، ۲۲۶ مورد توسط کارشناسان ارتباطات اورژانس خدمات مشاوره تلفنی دریافت کردند.
امداد رسانی اورژانس نیشابور به ۳۳۴ مصدوم
رییس اورژانس پیش بیمارستانی و مدیریت حوادث دانشگاه علوم پزشکی نیشابور گفت: ۳۳۴ بیمار و مصدوم در مناطق زیر پوشش این دانشگاه در ایام برفی هفته جاری توسط کارشناسان فوریتهای پزشکی اورژانس ۱۱۵ امدادرسانی شدند.
صاحبخبر -
∎