به گزارش روز پنجشنبه خبرنگار ایرنا، همزمان با ایام پرنور خجسته میلاد دخت نبی مکرم اسلام حضرت فاطمه زهرا (س) و بزرگداشت مقام زن و روز مادر، همایشی تحت عنوان تبیین سیره فاطمی و نقش زنان در ارتقای جامعه با مشارکت سازمان امامیه پاکستان در سالن اجتماعات خانه فرهنگ سرکنسولگری ایران در شهر لاهور مرکز ایالت پنجاب پاکستان برگزار شد.
این مراسم که با حضور شخصیتهای برجسته و بانوان فعال در حوزههای سیاسی، مذهبی، اجتماعی و فرهنگی پاکستان همراه بود، بهطور ویژه به نقش برجسته زنان در توسعه جوامع اسلامی و تأثیرپذیری از سیره و شخصیت حضرت فاطمه زهرا (س) اختصاص داشت.
اصغر مسعودی وابسته فرهنگی و مسئول خانه فرهنگ سرکنسولگری جمهوری اسلامی ایران در لاهور، طی سخنانی به شخصیت نورانی حضرت فاطمه زهرا (س) و جایگاه ایشان در اسلام پرداختند.
وی تأکید کرد که حضرت فاطمه (س) تنها یک شخصیت مذهبی نیستند، بلکه الگویی جامع از انسانیت و اخلاق برای تمام جهانیان هستند.
مسعودی با اشاره به ابعاد مختلف شخصیت حضرت زهرا (س) گفت: حضرت فاطمه زهرا (س) به عنوان نماد عدالت، شجاعت و فداکاری، الگویی بینظیر برای زنان و مردان هستند. ایشان در جایگاه مادری، همسری و حضور اجتماعی، بالاترین مراتب انسانیت را به نمایش گذاشتند. جامعه امروز نیازمند بازگشت به آموزههای ایشان برای مقابله با چالشهای فرهنگی و اجتماعی است.
وی همچنین افزود که سیره عملی حضرت فاطمه زهرا (س) در زمینه دفاع از حق و مقابله با ظلم، راهنمایی برای زنان امروز است تا با مشارکت فعال در مسائل اجتماعی و فرهنگی، نقش موثرتری در اصلاح جامعه ایفا کنند.
یکی از بخشهای برجسته این همایش، مولودیخوانی توسط آقای ابراهیمی، دیپلمات ایرانی بود که اشعار زیبایی در مدح حضرت فاطمه زهرا (س) اجرا کرد. همچنین گروهی از دانشآموزان اشعاری را در مدیح و تجلیل از این بانوی بزرگ اسلام ارائه داده و به معنویت فضای جشن افزودند.
در ادامه مراسم خانم معصومه نقوی، رئیس شعبه بانوان مجلس وحدت مسلمین، خانم سیده سجیله معظم، رهبری سازمان امامیه، خانم سحر عنبرین، از سازمان منهاج القرآن، خانم عالینه بتول، از حزب جماعت اسلامی و خانم ساره رضوی از سازمان دانشجویان امامیه نیز به سخنرانی پرداختند.
آنان ضمن بررسی ابعاد مختلف نقش زنان در جامعه تأکید کردند که زنان با پیروی از سیره حضرت زهرا (س)، میتوانند تحولات مهمی در حوزههای مختلف از جمله آموزش، سلامت، اقتصاد و سیاست ایجاد کنند.
شخصیتهای پاکستانی بر اهمیت تقوا، شجاعت، صداقت و فداکاری در شخصیت حضرت زهرا (س) تأکید و این ویژگیها را کلید موفقیت در زندگی فردی و اجتماعی دانستند.