روح اله خدابنده لو در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: بانوان نقش مهم و بسزایی در خانواده، به ویژه در خانواده هایی که به هر عللی سرپرست خانوار هستند، دارند.
وی اضافه کرد: بر این اساس در راستای ارتقای تواناییها و مهارتهای زیستی، روانی، اجتماعی و توانمندسازی خانوادههای بانوان سرپرست خانوار و به حداقل رساندن مشکلات و مسائل قشرهای محروم ضروری است خدمات خاصی به این قشر رسانده شود.
این مسوول ادامه داد:سالانه به بانوان سرپرست خانوار تحت پوشش در مرحله توانمندسازی، آموزش مهارتهای کارآفرینی و کسب و کار، مهارتهای زندگی، فنی و حرفه ای، آشنایی با قوانین کار و تأمین اجتماعی، اصول ایمنی در محیط کار، اطلاعرسانی و آگاه کردن خدمت گیرندگان از مزایای بیمههای تأمین اجتماعی و بازرگانی ارائه میشود.
مدیرکل بهزیستی استان زنجان با تاکید بر اینکه توانمندسازی و اعطای تسهیلات قرض الحسنه اشتغالزایی منجر به قطع مستمری نمیشود گفت: این سیاست بهخاطر تشویق مددجویان برای ایجاد اشتغال، کارآفرینی و تولید است که یکی از بهترین راه های توانمندسازی و کسب استقلال مالی و افزایش خودباوری است.
به گفته وی، فراگیری مهارت های کسب و کار، توانمند سازی به همراه دارد و بهزیستی طی تفاهم نامه با سازمان آموزش فنی و حرفه ای افراد را جهت مهارت آموزی در زمینه مهارت های فنی، کسب و کار و کارآفرینی به این سازمان معرفی می کند.